CONTACT RAPID

Tel: 0752 311 505; 0729 88 33 84
mail: info@perso.ro
program: luni-vineri , 9-18
comanda minima 60 lei

SISTEME DE AFISAJ OUTDOOR SI INDOOR

Bannere de mari dimensiuni - PRINT REZISTENT OUTDOOR REZISTENT LA APA SI UV
Printurile de mari dimensiuni se realizeaz? pe echipamentul Mimaki JV5 160s care permite o rezolu?ie maxim? de 1440x1440 dpi si o l??ime de printare de 1.6 m. Printul este rezistent la ap? ?i la razele UV, culorile sunt vii. Banerele pot fi prevazute cu gauri de vand, tiv si capse. Printurile outdoor se pot face pe o gama variata de materiale: poliplan - frontlit, autocolant, mesh, etc.
Printuri indoor de mari dimensiuni - CALITATE FOTOGRAFICA
Printurile indoor se realizeaza pe un echipament profesional marca Canon. Tiparim la o calitate foto afise, postere, tablouri, etc. Pentru a fi rezistente la apa printurile se pot plastifia mat sau lucios. Printurile pe canvas se pot proteja cu lacuri speciale. Printurile indoor se pot face pe o gama variata de materiale: hartie si cartoane foto, canvas, polipropilena, autocolant, etc.
PLACI - FIRME GRAVATE
Producem cu ajutorul echipamentelor de gravura laser si gravura mecanica placi de firma gravate. Placile se pot realiza din materiale plastice cu aspect metalic sau din metal ( aluminiu, alama, inox, etc). Placile pot fi prevazute cu sisteme speciale de fixare pe perete. Dupa gravura, anumite elemente se pot colora cu email. Placile gravate pot avea orice forma sau dimensiune.
TABLOURI PERSONALIZATE - PRINT FOTO PE CANVAS
Printurile indoor pe panza (canvas) se pot monta pe rame speciale din lemn. Tabloul rezultat are un aspect deosebit. Printurile se pot proteja cu lacuri speciale pentru o mai buna rezistenta in timp. Tablourile se pot personaliza cu orice poza. Singura constrangere este legata de calitatea fotografiei.
SISTEME ROLL-UP
Producem sisteme roll-up personalizare iefine si de calitate. Carcasa sistemelor este din aluminiu. Prinderea afisului in partea de sus se realizeaza prin clipsare. Montajul acestor sisteme este foarte facil. Sistemele rollup sunt portabile, economice si fiabile.
SISTEME POP UP
Producem sisteme POP-UP cu suprafata de afisare curba sau dreapta. Aceste pot avea 3x3 sau 3x4 module. Printul se fixeaza usor pe cadrul metalic cu benzi magnetice. Sistemele sunt fiabile si de calitate. Montajul este facil. Sistemele pop up sunt portabile si includ un sistem de iluminare.
SISTEME PROLIGHT Alegeti panourile gravate cu iluminare in cant - tip Prolight atunci cand aveti nevoie de ceva cu adevarat deosebit. Prin iluminarea a plexiglasului in cant elementele gravate sunt iluminate.
X-BANNER / L-BANNER / TWIN BANNER
Afise tip banner, portabile care se pot monta pe diferite structuri flexibile si usor de transportat sip x sau L. Structurile pe care se monteaza bannerele pot fi si de tip twin cu doua fete.
PEOPLE STOPPER
Panouri tip A cu rame tip click rezistente si fiabile. Panourile People Stopper sunt metalice si se personalizeaza cu afise interschimbabile. Gama de marimi este variabila MASA PROMOTII
CASETE LUMINOASE ROTATIVE
CASETE LUMINOASE STANDARD
PANOURI PUBLICITARE
produse de semnalistica indoor si oudoor, sisteme pentru orientare, avertizare, panouri promovare, etc.

panou decupaje plexiglas panou firma cu distantiere decupaje polistiren panou firma sticla panou intrare cladire placa sala consiliu placa usa manager placute gravate dentist semn gravat semn gravat1 semnalistica hoteluri1 signalistica hoteluri sistem-afisare suport-birou stand birou