Cadourile business iti intaresc profesionalismul si seriozitatea in ochii  colaboratorilor. Mai ales in preajma sarbatorilor, sau la diverse aniversari, majoritatea companiilor ofera cadouri personalizate colaboratorilor, clientilor si angajatilor sai. Prin oferirea cadourilor, le arati acestora ca te-ai gandit la ei, le multumesti pentru colaborare, invitandu-i totodata sa iti fie in continuare alaturi. Cadoul personalizat este si o modalitate de a-ti face reclama.
Cadourile personale:  Aminteste-ti de cei dragi si surprinde-i cu cele mai deosebite cadouri. Pretuiesteti familia, prietenii, colegii si fa-le bucurii oferindu-le cadouri cat mai des, nu numai de sarbatori.

Aici gasesti cateva exemple de cadouri: suporturi de birou, seturi instrumente de scris, mape, agende, portofele si genti de piele, rame foto si articole de décor, ceasuri de birou si perete, sticle de bauturi in cutii de lemn, cani, tricouri personalizate,  etc. Alte idei de cadouri pot fi: tricouri funny, insigne cu mesaje haioase, magneti de frigider personalizati cu orice imagine sau text.