Sisteme de prindere pentru ecusoane si insigne

Sistemele de prindere pentru ecusoane sunt disponibile astazi intr-o mare varietate pentru a asigura confortul utilizatorului. La alegerea sistemului de prindere este bine sa avem in vedere forma si dimensiunea ecusonului sau invers. Daca stiti de la inceput ca doriti sa purtati un ecuson cu lantisor, atunci noi il vom concepe astfel incat sa fie potrivit pentru atarnare. Va prezentam in continuare cele mai uzuale metode de prindere ale ecusoanelor.

Ac de siguranta

Desi este necesara gaurirea hainelor, acul de siguranta este durabil, ieftin si la indemana . Poate fi utilizat pentru ecusoanele gravate cu sau fara fereastra din material plastic sau metalice, pentru ecusoanele din PVC si pentru nenumarate modele de insigne si ecusoane.

Magnet dreptunghiular plat

Este un sistem modern, plat , format din doua component, cu ajutorul carora realizam cu succes ecusoane magnetice. Permite prinderea ecusonului fara sa fie necesara inteparea hainelor. Este mai scump dar este foarte puternic si nu cade din piept . Poate fi folosit si pe imbracaminte subtire si pe materiale mai groase. Il recomandam ecusoanelor gravate din plastic cu si fara fereastra, ecusoanelor premium, ecusoanelor metalice gravate, ecusoanelor cu rasina si modelelor special de insigne.

Magnetul rotund plat

Are dimensiuni reduse, doar 18 mm in diametru. Acest magnet este mai putin puternic decat cel dreptunghiular si este recomandat pentru imbracamintea subtire. Magnetul rotund, este format tot din 2 componente si este disponibil la un pret mai mic decat magnetul dreptunghiular. Una din component e se ataseaza pe spatele ecusonului iar cealalta component se pune in spatele hainei. Sistemul magnetic de 18 mm este ideal pentru ecusoanele si insignele de mici dimensiuni.

Lantisorul metalic sau lantisorul din plastic

Lantisorul are lungimea de 75 cm si este format din bilute metalice, sau bilute din plastic de diferite culori. Lantisorul se utiliveaza frecvent pentru ecusoanele din PVC dar si pentru ecusoanele gravate.

Sistemul 2 in 1 ac+clips

Acest sistem de prindere prezinta avantajul de a putea fi folosit in functie de imbracamintea si preferintele purtatorului. Este un sistem de prindere ieftin recomandat pentru ecusoanele din PVC

Pin si fluturas pentru insigne

Pinul si fluturasul pot fi de culoare aurie sau argintie si sunt component ideale pentru insignele de mici dimensiuni, prinse pe reverul sacolui sau pe alta imbracaminte. Sunt component metalice , de mici dimensiuni si foarte usor de utilizat. Culoarea se alege in functie de baza metalica a insignei. La cerere va putem pune la dispozitie si alte accesorii de prindere a insignelor si ecusoanelor. ecuson-ac-de-siguranta.jpg brosa-ecuson.jpg clips-ecusoane.jpg clips-ecuson.jpg ecuson-magnet-rotund.jpg magnet-dreptunghiular-ecusoane.jpg sistem-de-prindere-tip-pin-cu-fluturas.jpg ac-insigne.jpg lantisor-ecusoane.jpg