CONTACT RAPID

Tel:0752 311 505;
0729 88 33 84
mail: info@perso.ro
program: luni-vineri 9-17:30
,
comanda minima 60 lei
nu mai lucram la adresa veche
Concepere si dezvoltare logo / pachet identitate vizual - iesi in evidenta

Succesul porneste de la cel mai valoros instrument: propria identitate! Ne ingrijim cu pricepere pentru a inventa sau descoperi noi simboluri, stiluri si culori individuale, adaptate fiecarui caz in parte. E important sa ai un logo si o identitate. Identitatea este cea care te diferentiaza de ceilalti . Identitatea este definita prin materiale purtand numele companiei tale, de la plicuri, carti de vizita sau coli cu antet, pana la autoturisme sau alte bunuri ale companiei tale. Noi construim, refacem sau formam o strategie individuala si reprezentativa pentru orice situatie.

sigla1.jpg sigla2.jpg sigla3.jpg sigla4.jpg sigla5.jpg sigla6.jpg sigla7.jpg sigla8.jpg sigla9.jpg sigla10.jpg sigla11.jpg sigla12.jpg sigla13.jpg
Design colateral - grafica

Materialele care pleaca din compania ta trebuie sa fie speciale, sa se diferentieze prin grafica. Suntem aici sa-ti oferim aceste servicii de grafica si design pentru orice materiale , de la pliante pana la cataloage si prezentari detaliate.

afis1.jpg cartedevizita1.jpg cartedevizita2.jpg grafica1.jpg grafica2.jpg grafica3.jpg pliant1.jpg

Webdesign - o carte de vizita online

E timpul sa fi prezent si pe internet. Cartea ta de vizita online este website-ul. Vizitatorii trebuie sa fie impresionati de design-ul si caracteristicile acestuia. Un site bun poate fi vizitat cu regularitate si recomandat. Putem concepe si implementa imaginea ta pe internet garantand efectul pozitiv prin prisma experientei noastre. Dupa realizare iti administram si actualizam cu atentie web site-ul.

Prezentari multimedia - solutii pentru profesionisti

De la o prezentare mica de cateva slide-uri pana la prezentari complexe pentru anumite evenimente, serviciile noatre poarta semnul calitatii. Combinand atent culorile si simbolurile tale reusim sa iti oferim prezentari multimedia cu totul speciale care vor impresiona mereu.

Schite tehnice - necesare in lumea contructiilor

Atunci cand ai nevoie de planuri 2D, realizate la scara, in detaliu, imprimate la orice dimensiune poti apela tot la noi. Beneficiind de scule performante pentru masurare, iti vom realiza schitele tehnice intr-un timp foarte scurt. Realizate corect ele iti vor usura munca in fiecare zi.

Modelare 3D - solutii de avangarda

Inainte de a produce sau construi e nevoie de o previzualizare. Pentru acest lucru modelarea 3D este foarte utila. Practic putem simula pe calculator orice obiect sau constructie in detaliu. Apoi putem realiza animatii sau vederi din orice perspectiva. Oferind aceste solutii clientilor tai poti beneficia de un mare avantaj in raport cu ceilalti posibili ofertanti. Modelarea 3D ofera in orice situatie un element deosebit si apreciat.

cladire1.jpg cladire2.jpg fatada1.jpg logocipsormacara.jpg cladire3.jpg cladire4.jpg cladire5.jpg cladire6.jpg usagaraj.jpg usibatante.jpg