CONTACT RAPID

Tel:0752 311 505;
0729 88 33 84
mail: info@perso.ro
program: luni-vineri 9-17:30
,
comanda minima 60 lei
nu mai lucram la adresa veche

Cupe personalizate

Va oferim cupe personalizate pentru toate momentele special care trebuiesc sarbatorite.
Diversitatea de modele, dimensiuni si materiale din care se fac cupele personalizate va ofera posibilitatea de a comanda cupe in acord cu bugetul si pretentiile dvs. Momentele importante din viata castigatorilor merita marcate cu evenimente de premiere prin oferirea de cupe, care vor fi pastrate ca amintire.
Cupele, medaliile, premiile, trofeele sunt oferite in cadrul competitiilor sportive si nu numai, ele putand fi inmanate ca semn de recunostinta celor care au anumite realizari. Sunt mai mult decat obiecte pentru cei care le primesc, au o semnificatie aparte, reprezentand o multumire, o apreciere deosebita pentru din partea celor care le daruiesc.
Performanta trebuie sa fie marcata si prin daruirea de cupe, trofee si medalii.
Cupele sunt realizate din material de calitate, cu finisari atent realizate, pentru o rezistenta foarte indelungata. Alegeti cupe din metal, cupe din plastic, cupe ieftine sau cupe de lux, cupe sportive sau cupe cadou, cupe de premiere, cupe concursuri, cupe competitii sportive, cupe pentru toate ocaziile. Societatea noastra detine pe stoc mai multe modele de cupe locul 1, cupe locul 2, sau cupe locul 3. Majoritatea modelelor sunt disponibile si pe mai multe culori, adica puteti inmana cupe aur, cupe argint sau cupe bronz in functie de modalitatea de premiere. Tehnologiile de ultima generatie din dotare, ne permit sa realizam cupe personalizate in totalitate. Personalizarea se poate face prin atasarea unei placi gravate aurii, argintii unei placute gravate bronz pe soclul cupelor. Placutele atasate pot fi si de alte culori. Gravarea se poate face si direct pe stativul din marmura, lemn sau alte material. Cupele comercializate de noi au aspect deosebit si sunt disponibile la preturi mici.