CONTACT RAPID

Tel:0752 311 505;
0729 88 33 84
mail: info@perso.ro
program: luni-vineri 9-17:30
,
comanda minima 60 lei
nu mai lucram la adresa veche
GRAVURA LASER SI MECANICA
Gravura laser si taierea laser este solutia optima pentru o reprezentare graficacu detalii fine, atat pentru unicate cat si pentru productia in serie. Tehnologia laser, ne permite sa personalizam prin gravare o multitudine de obiecte promotionale, cadouri de afaceri sau pentru cei dragi, sa decupam cu precizie diverse materiale (lemn, plexiglas, aluminiu, alama, cupru, magneziu, hartie, piele, folii..etc.), sau sa reproducem portrete, peisaje, fotografii pe diferiti suporti printr-un procedeu numit fotogravura.

Profitati ACUM de servicii de GRAVURA si TAIERE LASER si MECANICA (cu freza) la PRETURI PROMOTIONALE !

Nou! Gravura mecanica in adancime pe METALE moi: aluminiu, alama, magneziu. Aplicatii nenumarate, calitate superioara, imagine permanenta

Alegeti o categorie din cele de mai jos pentru a vizualiza mai multe exemple

gravura laser lemn

De ce sa alegeti gravura si taierea laser? Pentru ca doriti calitate. Gravarea laser permite reproducerea celor mai mici detalii. Calitatea obtinuta prin gravura laser este de neegalat de alte procedee similare de perosnalizare sau marcare. Gravura laser produce o imagine permanenta. Gravura laser se preteaza la o gama variata de materiale. Gravura laser se realizeaza fara a fi necesara fixarea produselor cu elemente speciale de masa de lucru. Astfel produsele dvs nu vor fi atinse decat de raza laser.

Gravura si taierea laser computerizata are nenumarate aplicatii in foarte multe domenii de la decuparea si gravarea unor cartoane pana la marcara industriala a anumitor subansamble de mari dimensiuni. Putem marca, grava sau decupa in atelierul nostru obiecte sau placi de mari dimensiuni.
In continuare va prezentam doar cateva exemple de aplicatii uzuale:

Placute si etichete gravate:

Placute gravate pentrureceptie, placute director, placute secretariat sau orice plachete gravate pentru usi, placute apartament, numere de camera, semn toaleta gravat,aviziere, tarifare, panouri de afisaj, placute adezive, etichete gravate, etichete decorative, etichete gravateaurii, etichete gravateargintii, etichete industriale, fete pentru aparatura electrica sau pentru masini - unelte etc.

Premii, trofee si plachete gravate

Sistemele de gravare laser au revolutionat realizarea premiilor si trofeelor. Plachete lemn gravate in cutii plusate, medalii, premii, cupe si trofee personalizate cu logo-uri, texte sau elemente grafice in detaliu. Se pot decupa sigrava trofee din materiale acrilice, marmura, sticla, lemn, de orice forma.

Machete cladiri la scara

Prin debitare laser si pot obtine elemente care combinate se pot folosi la realizarea unor machete la scara. Aceasta aplicatie poate fi folosita de catre arhitecti sau designeri.

Machete miniaturale prototip

Se pot realiza prin gravare si debitare laser orice machete 3d, navomodele, aeromodele, automodele

Creare elemente de design

interior Prin gravare laser se pot obtine obiecte decorative de interior unicate, de o calitate ireprosabila. Practic putem decupa orice material in afara de metal.

Creare elemente de moda/fashion

Cu ajutorul laserului putem decupa si grava materiale textile de la panza si pana la piele groasa. Astfel aplicatiile in acest domeniu sunt limitate doar de imaginatie. Putem decupa dupa forme complexe piele pentru realizarea unor pantofi sau genti, putemrealiza gravura laserpe esantioane si obiecte din piele, pecurele posete, portofele, etc.

Invitatii si felicitari personalizate

Tehnologia laser ne ajuta sa obtinem invitatii si felicitari unicat cu elemente gravate si decupate.

Cadouri personalizate

Personalizam prin gravura laser o gama variata de cadouri. Se pot personaliza sticle de bauturi sicutii de lemn pentru acestea, seturi de birou, obiecte din piele, cadouri din lemn, etc.

Obiecte promotionale

personalizate prin gravura laser cutii de vin personalizate, cutii de lemn gravate, rame foto inscriptionate, brelocuri personalizate, brelocuri hotel, brichete, sticle vin, sticle bauturi, pahare, suport pahare din piele/pluta/lemn, ceasuri de perete sau birou, seturi cadou, seturi de birou, pixuri de lemn, agende din piele sau inlocuitor, mape birou, portofele, produse de piele, produse de lux etc.

Accesati meniul de mai jos si vetivizualiza exemple de fotogravura, decupare si gravura laser pe diverse materiale si obiecte.