CONTACT RAPID

Tel:0752 311 505;
0729 88 33 84
mail: info@perso.ro
program: luni-vineri 9-17:30
,
comanda minima 60 lei
nu mai lucram la adresa veche

GRAVURA LEMN

Gravarea lemnului este una din cele mai populare aplicatii pentru laser deoarece cuprinde foarte multe produse si aplicatii. Gravam si personalizam indiferent de cantitate jucarii din lemn, cutii din lemn pentru vin, cutii din lemn pentru bijuterii, suporturi pahare din lemn, ceasuri de lemn, rame foto sau rame tablouri, pixuri din lemn, suporturi de birou din lemn, cadouri din lemn, oua lemn, mici obiecte de mobilier etc. Putem realiza produse unicat din lemn sau placaj gravat si decupat cum ar fi: martisoare de lemn gravate, decoratiuni pentru brad, icoane, portrete realizate prin fotogravura dupa poza clientului etc. Decupam / debitam placi de lemn sau placi din placaj cu grosime de pana la 1cm pentru realizarea oricaror machete sau obiecte.

Ofera CADOURI PERSONALIZATE PRIN GRAVURA!

Important! Beneficiati de machetare personalizata si gratuita in anumite conditii. Pentru comenzi mari se pot face teste si mostre gratuite! Oferim preturi corecte si servicii competitive de gravura laser si mecanica!
Termen scurt de realizare si livrare ! Ne puteti contacta pentru comenzi urgente. In limita posibilitatilor si in functie de gradul de ocupare realizam gravuri si decupaje din lemn in doar cateva ore de la primirea comenzii! Livrare in toata tara prin curier rapid.
Personalizarea prin gravura este ideala pentru cutii de vin, cutii din lemn, plachete din lemn,obiecte promotionale din lemn, jucarii din lemn, martisoare, etc
sigla gravata pe sectiune din copac cu scoarta cutie pentru vin gravata cu sigla si slogan placa din lemn gravata in adancime cu text si imagini cadou clepsidra din lemn gravata cadouri din lemn gravate yoyo personalizat prin gravura - disponibile pe stoc yoyo ieftin gravat cadou-cutie-lemn-gravata.jpg cutie-vin-personalizata.jpg tocator-din-lemn-gravat.jpg cadou-din-lemn-gravat.jpg maner-cutit-gravat.jpg cutii-vin-gravate.jpg gravura-logo-pe-lem.jpg invitatie speciala gravata pentru orice eveniment fotogravura2.jpg suport-birou-gravat.jpg jucarielemn.jpg gravura in lemn inscriptionare cadou cutii-bauturi-gravate.jpg cutii-lemn-gravate.jpg reclama rustica pentru pensiune cu gravura pe lemn semn gravat pentru pensiune tocator din lemn personalizat reclama gravata ornamente1.jpg suport-birou-gravat.jpg periecoafor.jpg solnitalemn.jpg spatulalemn.jpg suportlumanare.jpg fotogravura1.jpg umeras1.jpg umeras2.jpg creioane.jpg fotogravura3.jpg obiectebuc.jpg ornamente4.jpg fotogravura4.jpg martisor1.jpg martisor2.jpg martisor3.jpg cadou-lemn-gravat.jpg martisor4.jpg martisor5.jpg martisor6.jpg martisor7.jpg martisor8.jpg buburuze.jpg ceas-fotogravura.jpg cutie-gravata.jpg cutie-lemn-gravata.jpg cutie-vin-gravata.jpg cutie-vin-gravata3.jpg cutie-vin-gravata4.jpg cutie-vin.jpg gravura-lemn.jpg gravura-pe-lemn.jpg martisoare.jpg martisor-balsa.jpg martisor-lemn.jpg oua-funny.jpg oua-gravate.jpg oua-lemn.jpg oua-paste.jpg oua-paste2.jpg oua-paste3.jpg oua-paste4.jpg set-oua.jpg suport-pahare.jpg gravura-hartie.jpg