CONTACT RAPID

Tel:0752 311 505;
0729 88 33 84
mail: info@perso.ro
program: luni-vineri 9-17:30
,
comanda minima 60 lei
nu mai lucram la adresa veche

Gravura PIELE
Personalizam prin gravare brelocuri de piele, curele de piele, portofele, agende de piele sau inlocuitor, cutii de piele, mape de birou de piele, suporturi pahare de piele. Pentru obtinerea unor efecte deosebite putem face decupaje pe piele sau alte materiale textile.Realizam la comanda etichete personalizate si decupate prin gravura laser. Etichetele pot avea orice forma si dimensiune.

Important! Beneficiati de machetare personalizata si gratuita in anumite conditii! Pentru comenzi mari se pot face teste si mostre gratuite! Oferim preturi corecte si servicii de gravura si debitare laser competitive!
Termen scurt de realizare si livrare ! Ne puteti contacta pentru comenzi urgente. In limita posibilitatilor si in functie de gradul de ocupare realizam gravuri si decupaje pe piele in doar cateva ore de la primirea comenzii! Livrare in toata tara prin curier rapid.
Personalizarea prin gravura este ideala pentru agende, portofele, curele sau alte articole din piele!
port card gravat cu sigla Gravura laser pe obiecte din piele curea ceas gravata Eticheta piele gravata laser cu imagine caprior Gravura laser pe esantioane de piele bovina Toc pentru cutit din piele decorat prin gravura laser Piele de bovina gravata laser Articole din piele pentru vanatoare gravate gravura pe piele de bovina gravura pe coperta din piele Gravura pe geanta de piele pentru vanatoare model gravat pe piele gravura-piele-detaliu.jpg gravez piele sau obiecte din piele cadou cutit in teaca de piele personalizata gravura-portofel-piele.jpg gravura-portofel.jpg gravare-portofel.jpg personalizare-portofel.jpg piele-gravura.jpg piele-personalizata.jpg portofel-personalizat.jpg portofel-gravat.jpg inscriptionare-portofel.jpg portofel-personalizare.jpg piele1.jpg brelocpiele1.jpg brelocpiele2.jpg brelocpiele3.jpg portofel inscriptionat agenda-gravata.jpg agenda.jpg agende-piele.jpg capac-cutie.jpg coperta-gravata.jpg cutie-piele.jpg detaliu-piele.jpg gravura-agenda.jpg gravura-capac.jpg material-gravat.jpg obiecte-piele.jpg personalizare-piele.jpg set-personalizat.jpg fluture-gravat.jpg