Plachete personalizate prin gravura laser sau mecanica

Producem sau personalizam toata gama de plachete. Aducem rapid la comanda orice accesoriu pentru plachete gravate: mape si casete plusate, cutii, suporturi, sisteme de prindere, socluri etc

Plachetele gravate sunt produse personalizate foarte apreciate datorita faptului ca se potrivesc oricaror evenimente. Fie ca vorbim de o ceremonie de premiere, un eveniment de inaugurare, comemorare, aniversare sau orice ocazie speciala, plachetele marcheaza cu succes momente importante in viata celor care le primesc.
Plachetele sunt elegante si discrete si pot fi acordate sub forma de distinctii, diplome de onoare, certificate de recunoastere, diplome de excelenta, plachete omagiale si alte diferite premii. Va stam la dispozitie cu o oferta generoasa de plachete personalizate cu un design aparte,ales in functie de tema evenimentului, care pot fi acordate in orice cadru festiv sau restrans. Puteti comanda modele de plachete gravate clasice, plachete cu design modern sau plachete aniversare elegante si discrete.
Plachetele gravate sunt produse cu aspect deosebit ce pot fi personalizate cu orice informatii si pot fi oferite celor cu diferite relizari, in semn de recunostinta, apreciere si pretuire. Plachetele din lemn se personalizeaza prin atasarea unei placute gravate . Aceasta poate fi o placuta gravata din alama, din aluminiu sau puteti alege placutele din material plastic disponibile in nenumarate forme, culori metalice, mate sau lucioase. Inscriptionarea placutelor se poate realiza prin gravura laser, gravura mecanica, imprimare color cu ecosolvent sau alte metode alese in functie de rezultatul dorit. Plachetele au finisaje si forme deosebite iar noi putem adauga elemente grafice speciale cu impact vizual.
Va putem oferi plachete in formate standard, dreptunghiulare, in forma de blazon, scut, diplome cu diferite dimensiuni si finisaje sau va putem pregati modele unicate conform solicitarilor dvs. Plachete gravate din alama, aluminiu, lemn, materiale plastice cu aspect metalic, sticla, etc

Apreciate si admirate plachete gravate reprezinta intotdeauna o alegere potrivita pentru un cadou special personalizat .
Important! Grafica este personalizata dupa o tema propusa de dumneavoastra !
Termen scurt de realizare si livrare ! Ne puteti contacta pentru comenzi urgente. Producem plachete gravate de calitate in doar cateva ore de la primirea comenzii! Plachetele se pot livra in toata tara prin curierat rapid! Personalizam plachete din alama, lemn, aluminiu, metalex, etc!
Realizam rapid la comanda plachete personalizate, plachete gravate si vopsite, plachete imprimate color, plachete cu diferite forme, plachete speciale, diplome gravate, diplome de excelenta.
Placutele gravate se pot monta pe plachete din lemn , plachete din MDF , pe mape sau in cutii si casete din plus. Mapele si cutiile pulsate sunt diponibile in urmatoarele culori: albastru, visiniu, negru, verde. placheta alama gravata niro premiu niro gravura mecanica alama gravura laser pe metalex gravura laser pe metalex si vopsire cu email diploma premium gravata scrisoare gravata alama gravura mecanica pe aluminiu tip inox mapa plus cu fereastra transparenta placa alama gravata mecanic in mapa de plus placa lemn gravata cadou placa aluminiu gravata cu text placheta 3 ani gravata placa cadou 5 ani placa 10 ani gravata placa 10 ani personalizata placheta personalizata prin gravura 15 ani  placheta alama in mapa de plus placa cadou gravata placheta gravata harta placheta gravata metalex placheta lemn gravata aurie placheta gravata aniversare placheta gravata laser aurie placheta gravata laser alama placheta rosie gravata si vopsita placheta gravata laser metalex placheta gravata oglinda placheta tip scut placheta gravata tip scur plachete gravate laser aurii premiu gravat diploma tip placheta personalizata placheta lacuita