TROFEE SI PLACHETE PERSONALIZATE

Confectionam si comercializam trofee si plachete unicat de diferite forme si materiale. Putem realiza rapid trofee personalizate, trofee ieftine, trofee blancuri. Trofeele se pot face din plexiglass de diferite culori, plexiglass lucios, plexiglass mat, plexiglass satinat, cu aplicatii de placute aurii, argintii, bronz, rosu, mov, etc. Placutele le personalizam prin gravura (cu sau fara vopsire) dar pot fi inscriptionate si prin alte metode, cum ar fi serigrafia, etc. Avem diferite materiale pe stoc si putem realiza in regim de urgenta trofee personalizate. Faptul ca le facem in atelierul nostru ne ofera un avantaj important pentru ca putem adapta forma si dimensiunea in functie de preferintele si bugetul clientului. Avem trofee blanc pe stoc pe care le putem personaliza imediat. Pentru ca suntem producatori de trofee, acestea pot avea fome atipice si pot fi personalizate cu text, logo, mesaj. Confectionam trofee gala laureatilor, trofee pentru copii, trofee gala muzicala, trofee si plachete pentru orice evenimente.

Daca doriti sa oferiti plachete va stam la dispozitie cu modele de plachete de lemn, super lucioase, sau mate, prevazute cu suport si placi personalizate gravate. Placile aurii/argintii/alte culori se graveaza, se decupeaza laser si se aplica pe placheta de lemn aleasa.TROFEE IEFTINE PE STOC! Trofee realizate la comanda rapid!
Trofeele se pot livra in toata tara prin curierat rapid!
Cum poti avea un trofeu personalizat?
Nimic mai simplu... Ne contactezi pe mail sau la telefon si ne povestesti despre ce e vorba. Ne dai cateva idei si sugestii pe care noi le punem pe hartie. Vei primi rapid cateva propuneri grafice pentru o previzualizare facila. Iti poti alege imediat modelul dorit, unicat si realizat special pentru tine. De ultimul pas, adica de fabricarea lui ne ocupam noi in cel mai scurt timp. La final iti primesti trofeul asa cum ti-a fost prezentat si in bugetul comunicat.
TROFEE DE ORICE FORMA!
Confectionam trofee ieftine si de calitate pentru orice buget!
Ne puteti contacta acum pentru a va propune trofeul potrivit pentru dumneavoastra. In functie de tema aleasa va vom realiza forme si elemente grafice diferite. Raspundem promt la orice solicitare chiar daca este vorba de un singur exemplar.
Vizitati acum si pagina de medalii personalizate sau paginile de gravura si gravura materiale speciale pentru produse asemanatoare.

trofeu concurs trofee la comanda trofeu personalizat detaliu personalizate trofeu trofeu decupat si gravat laser trofeu floare de colt trofeu makita trofeu concurs trofeu festival trofeu concurs trofeu concurs trofeu concurs trofeu concurs trofeu concurs trofeu concurs trofeu concurs placheta cu placuta aurie gravata placheta mdf cu placa alama gravata placheta lacuita placheta harta romaniei placheta harta romaniei