CONTACT RAPID

Tel: 0752 311 505; 0729 88 33 84
mail: info@perso.ro
program: luni-vineri , 9-18
comanda minima 60 lei
Invitatii de nunta, invitatii de botez, invitatii evenimente, invitatii zile de nastere

Confectionam rapid la comanda invitatii de nunta, invitatii de botez si pentru alte evenimente. Invitatiile sunt confectionate din cartoane si hartii speciale, lucioase, sidefate, sau colorate, stantate, cu colturi rotunjite sau simple, prevazute cu accesorii de efect, fundite, plicuri de calitate, calc perforat, imprimat sau simplu. Putem confectiona modele personalizate (unicat), eventual cu fotografia dumneavoastra. Invitatiile de nunta, invitatiile de botez se pot imprima cu scris auriu sau cu scris argintiu, fara matrita.

invitatii colorate pentru copii imprimare-cu-auriu.jpg imprimare-folio-fara-matrita.jpg Invitatii cu scris auriu personalizate indiferent de cantitate

Felicitari personalizate

Va stam la dispozitie cu modele deosebite de felicitari pentru Martie, Paste, Craciun, sau alte evenimente. Felicitarile se aleg in functie de destinatar, pot fi de familie sau business si se personalizeaza cu texte speciale ce ies din tiparul urarilor banale.Confectionam felicitari business unicat, felicitari ieftine, felicitari business personalizate. Felicitarile confectionate de noi pot avea orice imagine si interiorul poate fi personalizat cu orice text. Deasemenea comercializam si felicitari ale altor producatori, pe care le putem imprima in interior cu orice mesaj.

felicitari la comanda de orice dimensiune si culoare cu folio

Pentru modele si preturi va rugam sa ne contactati.

Pungi si ambalaje pentru cadouri - prima impresie conteaza

Pungile pentru cadouri sunt confectionate din hartie kraft, cartoane lacuite sau mate si sunt disponibile intr-o paleta larga de culori cu snururi asortate. Pungile pot fi cu motive florale, de sarbatori, cu texte haioase sau uni. Pungile se personalizeaza prin lacuire selectiva, serigrafie, tipar, sau prin aplicarea unor echitete din pvc.