Vrei sa faci un cadou? Da-ne o poza si-un mesaj pentru cel drag si noi le transpunem pe orice suport plan din material textil. Vrei sa porti un tricou diferit? Il facem noi unic prin aplicarea de mesaje, poze cu celebritati, flori, sau alte forme.Personalizarea este durabila si chiar permanenta. Foliile folosite la transfer termic pot fi de diferite culori (rosu, albastru, verde, alb, negru…) si texturi ( catifelate, sidefate…) Tricourile se pot personaliza cu policromi, indiferent de cantitatea comandata

Tricouri, sepci, echipamente de lucru - sa se vada ca sunteti o echipa

 Echipamentele de lucru personalizate va ofera un capital deosebit de imagine si de incredere.  In functie de obiectul de activitate, angajatii trebuie sa se imbrace uneori, sau chiar mereu cu tricouri, camasi, echipamente de lucru personalizate. Aceasta este o modalitate prin care ei se prezinta intr-un mod profesional, unitar si  fac reclama companiei, fiind cunoscuta sau recunoscuta de catre clientii si colaboratorii sai. Angajatii se vor prezenta mai bine si  vor fi mai respectati pentru ca vor purta semnatura firmei tale. In cadrul marilor companii echipamentele de lucru personalizate au devenit deja un standard. Tricourile personalizate cu diferite imagini pot servi si in alte situatii, de exemplu: pentru echipe de sampling, sau sub forma unor cadouri speciale. Personalizam prin metode eficiente si moderne orice material textil (bumbac, sintetice, fas). Putem personaliza si alte obiecte: umbrele, sacose panza, veste , etc.

Tricouri pentru companii
Bumbac 100%, marimi disponibile: S, M, L, XL, XXL, XXXL
Culori disponibile: alb, negru, albastru, galben, rosu, etc
Personalizare se poate face cu diferite culori: alb,negru,albastru,galben,rosu, etc
Tricourile albe se pot personaliza cu policromie.
Optional: Efecte deosebite prin personalizarile cu mai multe culori sau folii argintii, aurii, fosforescente, sidefate sau catifelate.
Atentie! Personalizarea este durabila daca se respecta conditiile de utilizare ( spalare la max. 40 grade si calcare pe spate )

Pretul se calculeaza in functie de cantitate
salopeta personalizata sepci din bumbac personalizate cu sigla eveniment vesta fosforescenta personalizata cu material reflectorizant tricou negru inscriptionat cu alb tricou negru din bbc 100% personalizat cu logo tricou personalizat cu sigla colorata pentru asociatie tricou inscriptionat tricou alb inscriptionat cu rosu cu mesaj de avertizare tricou-alb personalizat cu sigla colorata tricou natur personalizat cu sigla client tricou imprimat pentru asociatii tricou bumbac personalizat cu mesaj si poza funny tricou liga studenteasca tricou cu mesaje si imagini tricou verde personalizat cu sigla clientului tricouri personalizate pentru proiect asociatie textile personalizate sacose de panza personalizate cu orice poza, logo sau text tricouri sau alte obiecte textile imprimate cu poze, mesaje, texte, logo-uri tricouri personalizate pentru aociatii,ong-uri, firme, societati comerciale tricouri pentru copii inscriptionate cu personajele preferate din desene animate tricouri amuzante,cu mesaje haioase,personalizate cu dedicatii speciale camasi personalizate cu logo si slogan,cu orice imagine indiferent de cantitate Textile personalizate echipamente de lucru personalizate, tricouri inscriptionate, sacose imprimate, transfer termic transfer termic de poze, logo-uri, sigle, mesaje, pe diferite textile tricou personalizat cu logo din 2 culori tricou1.jpg tricou2.jpg tricou3.jpg tricou4.jpg tricou5.jpg tricou6.jpg tricou3.jpg tricou5.jpg tricou7.jpg tricou8.jpg tricoufoto1.jpg tricoufoto2.jpg tricoufoto3.jpg tricoufoto4.jpg tricoufoto5.jpg tricoufoto6.jpg tricoucopii1.jpg tricoucopii2.jpg tricoucopii3.jpg tricoucopii4.jpg tricoucopii5.jpg tricoucopii6.jpg tricoucopii7.jpg tricoucopii8.jpg tricoucopii9.jpg tricoucopii10.jpg tricoucopii11.jpg tricoucopii12.jpg tricoucopii13.jpg tricoucopii14.jpg