ETICHETE VOLUMETRICE CU RASINA

Realizam etichete volumetrice cu rasina la preturi accesibile.
Fata de alti producatori de etichete volumetrice, care va conditioneaza sa cumparati o cantitate mare, va oferim posibilitatea sa comandati si cantitati mici.
Etichetele cu rasina, sunt etichete speciale care se pot personaliza cu orice grafica, sau poza indiferent de numarul de culori.
Acestea pot fi avea orice forma si se pot decupa pe contur dupa sigla sau grafica dvs. Etichetele volumetrice sunt adezive, si au o suprafata lucioasa, usor bombata, cu efect de volum, constituita din rasini speciale. Etichetele volumetrice cu rasina au un aspect deosebit, fiind denumite si etichete 3d. Sunt folosite pentru diferite aplicatii si foarte des utilizate pentru personalizarea diferitelor obiecte promotionale.
Realizam etichete cu rasina pentru producatori de electronice si elecrocasnice, etichete cu rasina pentru firme de service, etichete rasina pentru producatorii de usi si tamplarie, etichete cu rasina pentru chiuvete, oglinzi, obiecte sanitare, etc.


etichete cu rasina etichete rasina etichete cu rasina detaliu etichete cu rasina speciale etichete cu volum etichete volumetrice etichete cu volum etichete volumetrice etichete volumetrice stickere rasina stickere rasina volumetrice