Magneti de frigider personalizati- PRODUCATOR DIRECT

Magneti ambutisati rotunzi (diametru disponibil: 56mm)
si dreptunghiulari (dimensiune: 60x40mm)
Magneti in carcasa transparenta din plastic (dimensiuni: 60x90mm, 57x57mm, 35x50mm )
Magneti tip folie magnetica decupata (orice forma si dimensiune)
Confectionam MAGNETI DE FRIGIDER personalizati cu orice grafica, poza, text sau logo. Magnetii de frigider reprezinta o idee foarte buna de cadou, ei fiind personalizati cu o imagine sau un mesaj haios. Ca obiect promotional, magnetii reprezinta o alegere buna, deoarece pot fi realizati in orice cantitate la preturi scazute. Unii magneti pot fi prevazuti cu desfacator de sticla pe spate devenind astfel mult mai utili. Magnetii pot reprezenta o idee de marturii pentru nunta sau botez, ei fiind pastrati cu drag pe frigiderul invitatilor. Magnetii de frigider suvenir pot avea imagini cu obiective din Romania, manastiri, imagini cu peisaje, imagini cu orase sau tari turistice. Magnetii de frigider sunt realizati manual si cu echipamente speciale de ambutisare si capsare. Personalizarea este definitiva se face prin imprimare color. Personalizarea este rezistenat la factori externi: apa, praf, zgarieturi, etc. Magnetii de frigider se pot livra in ambalaj individual la cerere.
NOU !!! Producem si magneti personalizati prin imprimare cu folii metalizate de diferite culori !!!
Putem produce in atelierul propriu o gama variata de magneti de frigider personalizati:
Magneti de frigider rotunzi, metalici, realizati prin ambutisare, personalizati color, cu diametrul de 56 mm.
Magnetii de frigider dreptunghiulari, din metal sau plastic, realizati prin ambutisare, personalizati color, cu dimensiunea de 60x40mm
Magnetii de frigider in carcasa din plastic transparent, din plastic, realizati prin capsare, personalizati color, disponibili cu urmatoarele dimensiuni: 60x90mm, 57x57mm, 35x50mm
Magneti de frigider unicat de orice forma realizati prin printarea unor folii magnetice speciale si deparea acestora pe contur. Magnetii de frigider personalizati cu forme diferite se pot confectiona si din materiale speciale gravate si decupate laser ( daca se doreste o personalizare prin gravura).In aceasta situatie nu se pot face personalizari cu poze, ci doar cu text, logo-uri, alte imagini in formate vectoriale.
magneti de frigider tip folie
magneti ambutisati personalizati magneti dreptunghiulari personalizati
Pretul de 2.6 Ron/buc este valabil pentru magneti metalici rotunzi de 56mm la o cantitate cuprinsa intre 50-100 buc / model. Pentru magnetii dreptunghiulari cu dimensiunea de 60x40mm, pretul de 2.9 Ron/buc este valabil pentru comenzile de 50-100 buc. Pentru comenzi mai mari sau mai mici, va rugam sa cereti oferta.
Producem magneti personalizati la cele mai mici preturi incepand cu 1 leu/buc cu tva inclus Pretul este informativ si se stabileste in functie de cantitate si de solutia tehnica aleasa!
Important! Grafica este personalizata dupa o tema propusa de dumneavoastra ! Grafica este gratuita ! Mostre gratuite pentru comenzi mai mari !
Termen scurt de realizare ! Ne puteti contacta pentru comenzi urgente. Realizam magneti personalizati si de calitate in doar cateva ore de la primirea comenzii ( in limita posibilitatilor si in functie de comenzile aflate deja in lucru!Preturi speciale pentru vanzatorii de suveniruri!
folie magnetica printata si decupata pe contur folie magnetica personalizata folii magnetice printate si plastifiate magneti personalizati marturie nunta sau botez magneti personalizati si cu rasina magneti personalizati cu diferite imagini pentru nunta magneti ambutisati rotunzi magneti personalizati cu diferite imagini tip folie magneti fastfood magneti personalizati amintire nunta magneti promotionali magneti personalizati tip vedere magneti frigider color magneti frigider policromie magneti frigider suvenir magneti personalizati cu diferite imagini magneti personalizati cu diferite imagini magneti personalizati cu diferite imagini magneti personalizati cu diferite imagini magneti de frigider personalizati cu grafica clientului magneti de frigider cu poza copil magneti rotunzi magnet de frigider personalizat cu poza frati magneti personalizati cu poze color magneti-suveniruri.jpg imagini-magneti-cu-poza.jpg magnet-cu-poza-bebelus.jpg magneti marturii botez magneti-aurii-argintii.jpg magneti-marturii.jpg magnet-cu-poza-catelus.jpg magnet-dreptunghiular-cu-poza.jpg magneti-cu-poza-suveniruri.jpg magneti-de-frigider-argintii.jpg magneti-ieftini.jpg magneti-cu-poza.jpg magneti-cu-desfacator.jpg magneti-de-frigider-personalizati.jpg magnet-de-frigider.jpg insigna-hello-kitty.jpg insigna-shreck.jpg insigne-aniversare.jpg insigne-thomas.jpg insigne-56-mm.jpg insigne-personaje.jpg insigne-revedere-25-ani.jpg magneti de frigider rotunzi metalici insigne-gradi.jpg