CONTACT RAPID

Tel: 0752 311 505; 0729 88 33 84
mail: info@perso.ro
program: luni-vineri , 9-18
comanda minima 60 lei

Stampile Rotunde

stampile personalizate rotunde trodat si colop

Stampile de buzunar

Stampile Dreptunghiulare


STAMPILE TRODAT

Va punem la dispozitie o gama larga de stampile TRODAT disponibile in diferite forme si dimensiuni. Stampilele pot fi rotunde, patrate, dreptunghiulare, extralungi, ovale, sau orice alta forma dorita. Comercializam stampile ieftine pentru societati comerciale, stampile intreprinderi familiale, stampile persoane fizice autorizate, stampile cabinete medicale, stampile avocati, stampile notari, stampile traducatori, stampile consultanti etc. Alegeti sa va usurati munca cu o stampila cu semnatura sau datele dvs si evitati o munca repetitiva de notare a unor documente. Stampilele sunt de mare folos pentru organizarea si inregistrarea documentelor, emiterea facturilor, livrarea unor comenzi etc. Grafica poate contine text si /sau logo, marimea acestora stabilindu-se in functie de tipul de stampila ales, tinand cont de dimensiunea amprentei. Stampilele TRODAT au un design modern, sunt portabile si au tusiera incorporata.

CONSULTATI MENIUL DIN STANGA PENTRU A VEDEA MODELE DE STAMPILE SI PRETURILE ACESTORA!

Ce trebuie sa avem in vedere cand dorim sa ne facem o stampila ?

Cantitatea datelor pe care trebuie sa le contina ?tampila ne va ajuta sa alegem dimensiunea amprentei.
Felul stampilei il vom alege in functie de activitatea pentru care o achizitionam. Pentru stampilarea contului bancar vom alege ?tampila extralunga, pentru inregistrarea documentelor intrari/iesiri se recomanda ?tampila dreptunghiulara, ?tampila rotunda fiind foarte folosita si aproape obligatorie in orice societate
Daca ?tampila se va folosi si in alte locatii decat la birou, putem opta pentru o ?tampila de buzunar, foarte usor de purtat.

 

Folosind tehnologii de ultima ora va putem oferi o varietate nelimitata a formei amprentei stampilei dvs. de la test pana la orice forma grafica dorita: semnatura, imagine, forme geometrice.

 

Stampile Ovale

Stampile patrate

Stampile copii