CONTACT RAPID

Tel:0752 311 505;
0729 88 33 84
mail: info@perso.ro
program: luni-vineri 9-17:30
,
comanda minima 60 lei
nu mai lucram la adresa veche

Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Va rugam sa parcurgeti cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui site, prezentate mai jos.
Accesul / vizitarea acestui site de catre dvs se supune termenilor si conditiilor de utilizare, si implica acceptul si intelegerea dvs. cu privire la acestea. Site-ul a fost creat pentru prezentarea produselor si servicilor oferite de catre PERSO si va fi disponibil atat timp cat acesta doreste.
Vizitatorii beneficiaza de acces si navigare gratuita si inteleg ca informatia de pe site este generala si nu este obligatoriu sa fie corecta, completa sau actualizata.
Detinatorul site-ului nu isi asuma raspunderea pentru eventuale erori de redactare si va incerca corectarea acestora la semnalarea cititorilor.
Perso.ro nu va raspunde pentru niciunul dintre produsele si serviciile prezentate decat in limita sumei achitate de catre client pentru produsul sau serviciul respectiv si nu va oferi niciodata alte despagubiri.
Imaginile, pozele, fotografiile de pe site sunt cu titlu de prezentare, orientativ si nu au valoare contractuala.
Preturile prezentate pe site nu au valoare contractuala si pot suferi modificari fara o anuntare prealabila.Perso.ro nu se obliga sa se aprovizioneze si sa detina pe stoc produsele prezentate. Daca vreunul dintre produsele prezentate nu va fi disponibil nici la furnizorii agreati, atunci Perso.ro poate retrage oricand de la vanzare produsele respective. Perso.ro va pune la dispozitia clientilor produsele si serviciile achitate in avans, in caz contrar se obliga sa le restituie contravaloarea acestora.
In timpul completarii formularului de contact de pe site va sunt solicitate informatii, iar aceasta au ca scop identificarea dvs si posibilitatea de a va contacta. Nu aveti obligatia sa completati pe site informatiile dvs personale si datele de contact.

Copyright

Perso.ro nu contine texte preluate de pe alte site-uri Toate textele si imaginile de pe www.perso.ro sunt protejate potrivit Legii nr. 8/1996, privind drepturile de autor si drepturile conexe. Niciun text si nicio informatie nu poate fi preluata fara acordul administratorului www.perso.ro

Limitarea responsabilit??ii

Utilizatorii pot folosii site-ul www.perso.ro pe riscul propriu. Īn niciun caz, www.perso.ro, nu va putea fi f?cu? responsabil pentru daune directe sau indirecte, rezultānd din accesul sau utilizarea acestui site. Continutul site-ului www.perso.ro este prezentat fara nicio garantie de orice natura.