CONTACT RAPID

Tel:0752 311 505;
0729 88 33 84
mail: info@perso.ro
program: luni-vineri 9-17:30
,
comanda minima 60 lei
nu mai lucram la adresa veche
Carti de vizita

Obligatorii in afaceri, ele poarta imaginea companiei tale si pot schimba perceptia celor cu care intri in contact. Realizate cu multa atentie si pricepere, usor de citit, devin un instrument fundamental de marketing foarte important prin care ii faceti pe cei din jur sa va tina minte. Stim sa alegem intotdeauna o grafica si o combinatie de culori pentru fiecare caz in parte. Cartile de vizita se pot printa alb/negru sau color, pe cartoane cu grosimi ide la 200g/mp la 280g/mp mate, lucioase sau speciale. La cerere ele pot fi finisate prin rotunjirea colturilor sau laminare.

Exemple de pret :
Dimensiune Model Pret Cantitate
90x50 mm mat/lucios 250g/mp, o fata color RON / buc >100 buc.
90x50 mm mat/lucios 250g/mp, o fata color RON/buc >250 buc.
90x50 mm mat/lucios 250g/mp, o fata color RON/buc >500 buc.
90x50 mm mat/lucios 250g/mp, o fata color RON/buc >800 buc.
90x50 mm mat/lucios 250g/mp, alb/negru RON/buc >1000 buc.

O carte de vizita potrivita influenteaza in bine perceptia celor cu care intri in contact, este obligatorie in afaceri si trebuie realizata cu atentie in functie de specificul activitatii dvs. Va putem oferi mai multe modele de carti de vizita gratis sau putem concepe o grafica gratis (in anumite conditii) adaptata la necesitatile dvs. In cazul in care aveti deja un model de carte de vizita, o grafica finala, va stam la dispozitie si cu servicii de tiparire carti de vizita. Puteti comanda online sau la nr de tel. de contact, carti de vizita ieftine si beneficiati de machetare si design gratuit (in anumite conditii). Folosim carton pentru carti de vizita de calitate, disponibil in diferite culori, texturi si grosimi.

Grafica & Tipar

Concepem logo-uri, sigle cu elemente grafice speciale si culori atractive.
Viziteaza si sectiunea Grafica/Design
Finisare
Puteti alege diferite modalitati de finisare pentru obtinerea unor efecte deosebite si a unor modele de carti de vizita speciale. Cartile de vizita se pot finisa prin laminare, rotunjire colturi, embosare, aplicarea de folii metalizate (folio), decupare si gravura laser.
Viziteaza si sectiunea Embosare / folio si sectiunea gravura hartie.
Imprimam, fara matrita, carti de vizita cu auriu, carti de vizita cu argintiu sau alte culori metalice! Modele speciale de carti de vizita, unicat
Carti de vizita cu aplicatii folio aurii, argintii sau alte culori, indiferent de cantitate. Carti de vizita cu elemente grafice gravate sau decupate laser.