CONTACT RAPID

Tel: 0752 311 505; 0729 88 33 84
mail: info@perso.ro
program: luni-vineri , 9-18
comanda minima 60 lei
Mape - prezinta-ti compania sau produsele intr-un mod profesionist

Mapele ocupa un rol important īn promovarea imaginii companiei. Extrem de practice, pot transmite, printr-un design interesant, informatii despre compania si produsele tale. Mapele pot fi tiparite atāt īn exterior, cāt si la interior si pot avea aplicate buzunare interioare cu loc special pentru cartea de vizita, de diverse forme si dimensiuni. Mapele destinate unui volum mare de informatii pot avea cotor. Putem realiza mape de foarte buna calitate, din carton de la 250 -  350g/m2. La cerere mapele se pot plastifia cu folii lucioase sau mate.


 Va putem oferi mai multe modele de mape de prezentare gratis sau putem concepe o grafica gratis (in anumite conditii)  adaptata necesitatilor dvs.

Daca aveti deja o grafica finala va stam la dispozitie cu servicii de printare si confectionare mape de carton cu buzunar.

Puteti comanda online sau la nr. de telefon de contact mape de prezentare ieftine si beneficiati de machetare si design gratuit (in anumite conditii).

Mapele de prezentare sunt disponibile in 2 dimensiuni, potrivite pt coli A4 sau A5.

  mape de carton cu buzunar personalizate mapa de prezentare personalizata cu policromie mapa cu buzunar laminata lucios mape