CONTACT RAPID

Tel:0752 311 505;
0729 88 33 84
mail: info@perso.ro
program: luni-vineri 9-17:30
,
comanda minima 60 lei
nu mai lucram la adresa veche

   Tiparul digital este ideal pentru comenzi mici si mijlocii executate rapid la o calitate ireprosabila, oferind posibilitatea de a imprima chiar si un singur exemplar. In cazul folosirii tiparului digital, ultimele ajustari se pot face, fara costuri suplimentare,  īnainte de a da bunul de tipar, sau chiar dupa (pentru cantitatea ramasa). Calitatea este impecabila si se elimina astfel costurile mari cu filmele si placile tipografice, costurile de manopera a prepress-ului, care ajung uneori sa dubleze pretul unui produs.  Īnsa, cel mai important avantaj este ca scapi de stresul "cantitatii", deoarece poti tipari chiar si īntr-un exemplar.
   Dimensiunile pe care putem tipari sunt de pana la 31/120 centimetri. Hartia folosita este ce cea mai buna calitate si poate fi de 60g/mp pana la 280g/mp (grosime), normala sau dublu cretata (lucios sau mat).
   Intotdeauna produsele noastre au un aspect profesional, de īnalta calitate pentru toate scopurile si ocaziile. Nu exista limite, putem tipari de la carti de vizita, pliante, fluturasi, mape de prezentare, pana la rapoarte, cataloage, brosuri si chiar formulare tipizate, plicuri, etichete, etc. Echipamentele cu care lucram asigura aceeasi culori reale si consistente de la prima pana la ultima
pagina imprimata. Dupa tiparire urmeaza finisarea produsului prin taiere, biguire, stantare, perforare, rotunjire colturi, capsare sau spiralare. Acestea se realizeaza tot in conditii profesionale si tot cu multa grija pentru produsele finale.

Atentie ! Pentru comenzile mari apelam la tiparul offset ! In acest caz pretul pe bucata scade semnificativ o data cu cresterea cantitatii. Tiparul offset se poate realiza pe hartii, cartoane mate, lucioase, speciale cu grosimi de pana la 450g/mp. si  pe suprafete de pana la 70/100cm.

Pentru mai multe detalii, produse si preturi puteti accesa meniul alaturat.