MARTISOARE PERSONALIZATE

PRODUCEM LA COMANDA MARTISOARE PERSONALIZATE SAU BLANCURI DIN LEMN, PLASTIC, METAL

PERSONALIZATE CU SIGLA COLOR SAU GRAVATE

PRETURI SPECIALE PENTRU REVANZATORIConfectionam martisoare de lemn si din alte materiale, martisoare unicat de diverse forme si in orice cantitate. Putem realiza martisoare din lemn gravate, martisoare personalizate. Confectionam martisoare unicate personalizate cu nume, cu initiale, cu alt text /logo. Martisoarele din lemn confectionate de noi sunt deosebite si sunt foarte apreciate, fiind diferite fata de modelele existente pe piata. Dispunem de materiale de culori diferite si astfel putem realiza martisoare rosii, martisoare galbene, martisoare aurii, martisoare argintii, martisoare colorate, etc. Puteti comanda martisoare in forma de floare, martisoare fluturas, martisoare potcoava sau cosar, martisoare gravate,martisor in forma de ghiocel, etc. Martisoarele pot fi decupate pe contur, decupate dupa o forma definita de clienti. Alegeti sa oferiti un martisor diferit. Puteti comanda martisoare gata facute, cu ata si cartonas, sau puteti comanda doar martisoarele, urmand sa le montati dvs. pe felicitari sau pecartonase decorate. Va punem la dispozitie mai multe modele de cartonase sa va putem propune o grafica personalizata cu orice text, urare sau element de decor. Suntem producator de martisoare si astfel va putem oferi preturi competitive, beneficiind de martisoare de calitate la preturi mici.Producem martisoare ieftine pentru vanzatorii de suveniruri si vanzatorii de martisoare. Oferim preturi foarte mici pentru revanzatori. Realizam mostre gratuite de martisoare. Puteti opta pentru martisoare din lemn, martisoare colorate din materiale plastice, martisoare din materiale plastice cu aspect metalic. Puteti comanda martisoare atasate pe carton imprimat cu auriu sau argintiu. Metoda deosebita de imprimare automata fara matrita!

Martisoare blanc, pentru pictat, decorat, vopsit:
Producem martisoare blanc pentru artistii de handmade. Suntem producator direct de martisoare decupate din lemn de balsa sau alte materiale. Avem posibilitatea sa va oferim martisoare deosebite si diferite fata de modelele existente pe orice taraba. Martisoarele sunt disponibile in forme atractive si sunt ideale pentru a fi impodobite, pictate si decorate de artistii handmade, de copii sau de catre orice persoane amatoare de activitati creative. Aceste martisoare pot fi achizitionate de la noi intr-un format simplu, la un pret avantajos, iar dvs, le puteti pune in valoare transformandu-le in produse unicate speciale. martisoare din lemn de balsa de diferite forme martisoare din lemn decupate si gravate cu motive de primavara martisoare din lemn in forma de floare martisoare din lemn dreptunghiulare gravate cu ghicel martisoare din lemn gravate cu buburuze martisor trifoi din lemn produs in atelierul propriu martisoare din lemn de orice forme forme din lemn pentru decorare inimi blanc din lemn pentru pictat forme din lemn natur pentru vopsit martisoare fluturi pentru pictat forme trifoi pentru realizarea martisoarelor pictate sau vopsite martisoare engros pentru personalizat decupaje din lemn in forma de patrat pentru decorare martisoare ovale din lemn pentru vopsit di pictat martisoare decupate din lemn de balsa martisoare decupate si gravate din lemn martisoare diferite forme din lemn martisoare lemn decupate pe contur martisoare variate lemn martisoare decupate si gravate martisoare lemn decupate pe contur martisor lemn decupate si gravat
text martisoare personalizate-policromie martisoare printate color magnet personalizat magnet personalizat 8 martie martie1.jpg martie2.jpg martie3.jpg martie4.jpg martie5.jpg martie6.jpg martie7.jpg martie8.jpg martie9.jpg martie10.jpg

FELICITARI MARTIE

Confectionam felicitari pentru luna Martie cu diferite imagini si poze. Puteti oferi de 1 Martie felicitare cu flori de primavara, personalizata cu orice text, urare, in diferite culori. Realizam felicitari unicat, felicitari Martie frumoase, deosebite, la preturi competitive. Felicitarile se realizeaza din cartoane de diferite culori, texturi si grosimi. Cartoane cu striatii, cartoane colorate, cartoane lucioase sau cartoane mate. Felicitarile pot si simple sau pot avea finisaje speciale cum ar fi imprimarea cu auriu,printare cu argintiu, laminare mata cu aspect satinat sau laminare lucioasa cu aspect glossy, rotunjire colturi. Toate felicitarile comercializate de noi au si plic alb inclus. Cautati felicitari martie cu scris auriu sau felicitari cu scris argintiu? Acum puteti beneficia de acest efect deosebit oferit de noua tehnologie care ne permite imprimarea culorilor metalizate fara realizarea unei matrite.

Imprimare cu auriu

In curand pe aceasta pagina veti putea vizualiza multe modele de martisoare de diferite forme si culori, precum si modele de felicitari si cartonase infrumusetate cu diferite elemente de decor.