Perso
 0752 311 505

info@perso.ro

CATALOG

CONTACT RAPID

 Beneficii PARTENERI

Oferind servicii si produse adaptate necesitatilor dumneavoastra, incercam sa devenim un partener de incredere pe termen lung si nu doar un ocazional prestator de servicii. Ne dezvoltam in fiecare zi pentru a oferi servicii de calitate clientilor nostri.

Multumim tuturor agentiilor si revanzatorilor care au avut incredere in noi de-a lungul timpului!

Ce avantaje putem oferi pentru partenerii constanti?

- multe solutii variate de personalizare sub acelasi acoperis

- preturi mai mici 

- conditii de plata in functie de volumul comenzilor

- suport la ofertarea catre beneficiarii finali

- urgentarea comenzilor in masura posibilitatilor

- mostre din alte lucrari sau personalizate cf. solicitarilor

- detalii tehnice pentru a usura comunicarea cu beneficiarul final

- demonstratii despre cum se fabrica - la cerere

Ne oferim timpul si disponibilitatea, partenerilor constanti care isi arata interesul pentru a vedea sau a afla cum se fabrica anumite produse la cerere - in limita posibilitatilor si a pastrarii de know how.

Cu ajutorul acestor informatii, avand idee despre anumite tehnici de realizare sau posibilitati de productie, veti capata credibilitate considerabila in fata clientilor dvs. Folosim un limbaj accesibil pentru a transmite informatii tehnice clare si usor de inteles pentru orice beneficiar interesat.

Cum puteti face un profit mai mare din colaborarea cu noi?

Pastrand o relatie apropiata, vizitandu-ne, solicitandu-ne informatii despre tipurile de personalizare pe care le facem, produsele pe care le vindem, veti avea ocazia sa promovati catre clientii dvs. produse de calitate, confectionate in cele mai optime conditii.

Este important sa promovati catre beneficiarii finali, exact aceste produse, pentru care suntem pregatiti cu stocuri, cu solutii si cu metode de realizare si personalizare eficiente. Aceste produse pentru care ne-am pregatit, sunt cele pentru care putem oferi calitate la preturi competitive, livrari din stoc, modele variate, precum si vanzarea in volume mari.

Ce adaos pot pune peste pretul primit de la Perso

Nu credem intr-o metoda de lucru de tipul " nu fa nimic, da mai departe si pune adaos x%" 

Desigur puteti practica orice adaos. In functie de fiecare comanda in parte, tipul de lucrare si client, puteti lucra cu adaos foarte mic, mediu sau foarte mare.

Consideram ca pentru a obtine comanda de la beneficiarul final si pentru a-l pastra in baza dvs. de clienti, adaosul trebuie sa fie cel corect, aplicat in functie de valoarea adaugata de dvs.

Clientii finali sunt interesati sa primeasca un produs si un serviciu de calitate la un pret avantajos pentru ei, nu neaparat sa cumpere direct de la producator. Ei stiu ca au nevoie de servicii de consultanta, grafica, etc si de cele mai multe ori sunt dispusi sa plateasca pentru acestea, chiar uneori nedescurcandu-se in relatia cu producatorul direct.

Consideram ca mesajele,mail-urile si cererile venite de la beneficiarii dvs. trebuiesc intelese, filtrate.

Scurtand acest proces si ajungand la noi cu informatii structurate clar, adaptate produselor pe care le facem, veti putea obtine preturi mai mici si atunci adaosul dvs va putea fi mai mare.

Putem oferi preturi mici in conditii de lucru eficiente, cu ajutorul dvs.

 

 

 

 

 

 

Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !