Insigne personalizate pentru orice ocazie - PRODUCATOR DIRECT

Insigne ambutisate rotunde (diametru disponibil: 25mm / 37mm /44mm/  56mm / 58mm/  75mm)
si dreptunghiulare tip ecuson (dimensiune: 60x40mm) si ovale: 60x90 mm
Insigne cu pin ieftine (rotunde, dreptunghiulare, patrate)
Insigne cu pin premium cu rasina sau gravate (orice forma si dimensiune)
Confectionam INSIGNE pentru copii, insigne pentru scoli, insigne promotionale, insigne echipe, insigne cu mesaje amuzante, cu orice grafica, logo, text sau poza. Insignele ambutisate au suport metalic din aluminiu si sunt rotunde sau dreptunghiulare. Realizam si modele cu forme speciale, atipice, ecusoane pentru restaurante, hoteluri. Realizam insigne asociatii, insigne ieftine pentru ONG-uri. La cerere insignele pot fi nominale folosite pe post de ecuson. Confectionam insigne la comanda, insigne pentru copii, ce pot fi folosite la diverse serbari, aniversari sau alte evenimente. Insignele noastre sunt pe placul copiilor si aduc multa bucurie in randul lor. Desenele sunt special concepute si unicate pentru fiecare ocazie.
Fabricam insigne ieftine si durabile fara a face rabat de la calitate.
Raspundem rapid solicitarilor si asiguram termene scurte de realizare. Asiguram un standard ridicat de calitate. Insignele livrate catre dvs vor fi toate la fel si nu vor avea defecte de fabricatie indiferent de tiraj. Avem capacitate mare de productie.
NOU !!! Producem si insigne personalizate prin imprimare cu folii metalizate de diferite culori !!!
Preluam comenzi urgente si cu termene foarte scurte de doar cateva ore !!!
Producem in atelierul propriu si insigne cu pin de rever, elegante si discrete.
Insignele pins economice, de rever (cu ac si fluturas) sunt disponibile in urmatoarele dimensiuni:
Insigne pins rotunde - diametrul de 20 mm, dimensiune personalizare 18mm (cu rama aurie sau argintie)
Insigne pins dreptunghiulare - 24 x 16 mm, dimensiune personalizare 23 x 11mm (cu rama aurie sau argintie)
Insigne pins patrate - latura de 18 mm, dimensiune personalizare 16 mm (cu rama aurie sau argintie)
Insignele pins premium pot avea orice dimensiune sau forma. Ele se produc dupa grafica dumneavoastra. Putem realiza insigne cu prindere tip pin si personalizare color cu rasina aplicata sau cu gravura. Insignele cu pin premium sunt mai elegante si mai finute decat cele economice.
insigne metalice rotunde de 56 mm insigne metalizate ambutisate
insigne metal argintii sau aurii gravate
insigne cu pin rotunde aurii ieftin insigne ambutisate dreptunghiulare insigne cu pin de rever
Pretul de 2,2 Ron/buc este valabil pentru insignele rotunde de 25mm / 37mm /44mm/  56mm/ 58mm  la o cantitate cuprinsa intre 50 - 150 buc / model. Pentru insignele pins economice, pretul de 4 Ron/buc este valabil pentru comenzile de 25 - 100 buc. Pretul de 3,2 lei/buc pentru insignele dreptunghiulare ambutisate este valabil pentru o cantitate cuprinsa intre 50 - 150 buc/model. Pentru comenzi mai mari sau mai mici, cereti oferta.
Producem insigne la cele mai mici preturi incepand cu 1,1 lei/buc cu tva inclus Pretul este informativ si se stabileste in functie de cantitate!
Important! Grafica este personalizata dupa o tema propusa de dumneavoastra ! La cerere, pentru comenzi mari, se pot face mostre gratuite!
Termen scurt de realizare si livrare ! Ne puteti contacta pentru comenzi urgente. Realizam insigne personalizate si de calitate in doar cateva ore de la primirea comenzii! Insignele se pot livra in toata tara prin curierat rapid! Personalizam insigne cu pin metalic! Pinuri metalice, pins aurii, pinuri argintii, pinuri dreptunghiulare, patrate, rotunde.
Realizam ecusoane personalizate, ECUSOANE CU FEREASTRA, ecusoane nominale si ecusoane din materiale speciale gravate si decupate laser. Puteti sa comandati ECUSON CU AC sau ECUSOANE CU MAGNET. Ecusoanele se pot confectiona din materiale de diferite culori: ecusoane aurii, ecusoane argintii, ecusoane bronz, ecusoane rosii, etc.
GALERIE INSIGNE IMPRIMATE CU FOLIO METALIZAT insigne cu fundalul argintiu insigne metalizate insigne printate cu auriu insigne inscriptionate cu folii metalice insigne cu folio metalizat insigne cu scris argintiu insigne cu scris auriu insigna-folio-aurie.jpg insigne-aurii.jpg insigne-argintii.jpg
GALERIE INSIGNE CLASICE AMBUTISATE insigne steaguri tari Insigne campanie insigne-miniprix.jpg Insigne 56mm cu ac personalizate color cu logo ong insigne pentru licee,colegii, scoli sau alte institutii, personalizate color Insigne cu logo color Insigne 56mm cu ac de siguranta insigne personalizate cu logo sau cu alta imagine insigne cu ac de siguranta personalizate cu sigla colorata dimensiuni insigne ecusoane de identificare model insigna insigne personalizate cu logo ong cluj detaliu insigne rotunde cu ac de siguranta insigne cursanti scoala de patinaj Insigne consultanti insigne pentru olimpiade si concursuri insigna cu imagine full color Insigne nominale insigna aniversara gradinita Insigne promotii insigne evenimente, insigne personalizate pentru conferinte sau intruniri insigne ong-uri, insigne asociatii, insigne ieftine insigne pentru partide, insigne electorale ieftine insigne personalizate cu logo sau cu alta imagine ecusoane rotunde insigne rotunde 37 mm insigne-colorate-amuzante.jpg insigne-metalice-rotunde.jpg insigne-gradinite-particulare.jpg insigne-nominale-ecuson.jpg ecusoane-conferinta-nominale.jpg ecusoane copii insigne grafica client Insigna cadou pentru copii insigne-thomas.jpg insigne-56-mm.jpg insigne-pentru-copii.jpg insigne-revedere-25-ani.jpg insigne-clasa.jpg insigne-cu-poza.jpg insigne-elevi.jpg insigna personalizata cu policromie cu poza inel roman insigne-scoli.jpg insigne-gradi.jpg confectionam-insigne.jpg insigne-personalizate.jpg insigne-personalizate1.jpg grup-insigne.jpg insigna-personalizata.jpg insigne-gradinita.jpg insigne-scoala1.jpg insigne-scoala2.jpg insigne-scolare.jpg insigne-scolare1.jpg insigne-scolare3.jpg insigne-scolare4.jpg insigne promovare proiect pachet-insigne.jpg insigne club mici si mari insigne ambutisate de diferite dimensiuni Insigne tricolor insigne ecuson
GALERIE INSIGNE CU PIN Insigne cu steagul romaniei cutii pentru insigne pins insigne cu pins, insigne  metalice mici, rotunde, personalizate cu simbol si text insigna pins rotunda argintie insigne pins dreptunghiulare insigne pins rotunde, aurii sau argintii, de marimea unei monezi de 10 bani insigne-metalice-mici.jpg Insigne stema insigna-crucea-rosie.jpg insigna-aurie-pins.jpg insigne-pin-metalic.jpg pinuri-metalice.jpg

Altele ecuson-argintiu-cu-magnet.jpg Oglinda personalizata cu orice imagine ecusoane personalizate personal hotelier, restaurante ecusoane cu fereastra care permit inlocuirea numelui ecuson-auriu-cu-ac.jpg