CONTACT RAPID

Tel: 0752 311 505; 0729 88 33 84
mail: info@perso.ro
program: luni-vineri , 9-18
comanda minima 60 lei

SISTEME DE AFISARE RETRACTABILE DE TIP ROLL-UP

Roll-up este un sistem de afisare portabil, foarte usor de utilizat, recomandat pentru toate tipurile de prezentari, targuri, conferinte sau pentru promovarea permanenta. Realizat din materiale de calitate el se poate folosi o lunga perioada de timp fara a necesita reglaje sau modificari. Sistemul rollup se monteaza rapid in mai putin de un minut fara a avea nevoie de cunostinte speciale. Sistemul rollup este ideal pentru targuri, campanii de publicitate, conferinte, expozitii, etc. Sistemul ocupa un spatiu foarte mic si va pune in valoare produsul sau serviciul promovat.

PROFITATI ACUM DE OFERTA PROMOTIONALA.

DOAR 35euro+tva/buc

PENTRU UN SISTEM COMPLET

COMANDA MINIMA : 1 BUC

PRINT INCLUS

MATERIAL NOU : polipropilena waterproof

TERMEN SCURT DE REALIZARE

Pretul nu include serviciile de machetare si grafica

CALITATEA SISTEMULUI ROLLUP

Sistemele Rollup Classic PERSO 85 sunt rezistente si fiabile construite din aluminiu de cea mai buna calitate. Nu folosim aluminiu foarte subtire deoarece acesta isi va pierde calitatile in timp si se va indoi usor. Materialele de calitate si sistemul de constructie garanteaza o rezistenta maxima in timp. Sistemul nu se va inclina dupa o utilizare prelungita si picioarele nu se vor indoi. Arcurile se for pretensiona corespunzator inainte de livrare. Bagheta superioara de prindere este tip clips si nu permite desprinderea accidentala a posterului. Rollup-urile Classic PERSO 85 beneficiaza de garantie !

CALITATE PRINTULUI

Afisul se printeaza la o rezolutie inalta (calitate fotografica) pe diferite materiale. Avem in dotare imprimante Canon care ne ofera intotdeauna aceleasi culori vii. Puteti alege hartii si cartoane de tip foto mate sau lucioase sau folii din polipropilena. Printul poate se poate proteja prin plastifiere pentru o rezistenta mai mare in timp.

MONTAJUL RAPID

Rollup-urile se monteaza rapid in mai putin de 1 minut in doar 3 pasi simpli.

Primul pas: se scoate sistemul rollup din husa

Pasul 2: se rotesc picioarele si se aseaza sistemul pe podea

Pasul 3: se intinde afisul tragand in sus de bagheta si se fixeaxa piciorul de sustinere

TRANSPORTUL FACIL

Sistemul Roll-up este portabil si ocupa un spatiu foarte mic. Greutatea lui este mica si se poate duce pe umar cu usurinta.

AMBALARE Sistemul Roll up este ambalat intr-o husa din material textil de calitate. Husa este prevazuta cu manere de prindere.

Stand pentru print personalizat Stand pentru print personalizat Roll-up cu afis pentru evenimente Sistem de promovare portabil medalie aur argint bronz afis indoor calitate foto sistem ingenios de afisare roll-up pentru sarbatorile pascale bannere scoli sistem de promovare cu stand afis publicitar afis-de-mari-dimensiuni afis-de-mari-dimensiuni afis-de-mari-dimensiuni afis publicitar