Perso
 0752 311 505

info@perso.ro

CATALOG

CONTACT RAPID

 Tarifare

Producem la comanda tarifare personalizate pentru hotelul sau unitatea dvs de cazare.

Daca sunteti in cautarea unui tarifar pentru hotel, sa stiti ca noi va oferim solutii personalizabile in functie de tipul de camere prezentate, dimensiuni, culori, numar de sine care permit inlocuirea tarifelor, adaugarea unui spatiu dedicat pentru mic dejun, curs valutar, sau alte servicii. 

Va oferim tarifare hotel confectionate 100% la comanda, asa cum este necesar pentru a va putea afisa preturile intr-un mod elegant, dar totodata clar structurat si usor de citit. Cel mai important este ca tarifarele confectionate de noi sunt rezistente in timp si gandite pentru a putea fi folosite pe perioade indelungate, chiar daca anumite informatii din oferta dvs. vor fi inlocuite ( tarifele camerelor, curs valutar, etc)

Tarifarele confectionate de noi pot fi din plastic, lemn, metal sau alte materiale, gravate sau imprimate, cu forme speciale si culori asortate imaginii dvs.

Se pot face tarifare ieftine foarte simple si mici pentru vile,pensiuni , dar si tarifare complexe pentru resort-uri,  hoteluri si unitati mari de cazare, care ofera mai multe tipuri de servicii cu preturi variabile.

Sistemele noastre tarifare permit actualizarea zilnica a preturilor, folosindu-va de seturile de cifre aditionale.

 

Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !