Perso
 0752 311 505

info@perso.ro

CATALOG

CONTACT RAPID

 Insigne de rever

ASTEPTAM CERERILE DVS PENTRU ORICE TIP DE INSIGNE DE REVER

Acoperim toata gama de insigne de rever. De la insigne economice pe formate standard personalizate cu print si rasina, insigne din plastic, lemn sau metal la insigne gravate, turnate, stantate sau batute din metal. Alegem impreuna metoda potrivita de realizare in functie de canitate, termen de realizare si buget dar si tinand cont de urmatoarele:
- Insignele pin economice - potrivite pentru bugete reduse, tiraje mici, medii si mari, grafici policrome si termene realizare rapide.
- Insignele de rever cu rasina format la comanda - se pot face si in cantitati de 10 buc, cu forme adaptate siglei dvs. Personalizarea se face prin imprimare. Potrivite si pentru sigle, grafici complexe, policrome, cu degrade-uri, umbre. Forma se poate face adaptata in functie de sigla dvs.
- Insignele cu pin gravate - se pot face tiraje foarte mici, de 10 buc sau tiraje medii, zeci sau chiar sute de bucati pentru modele mai simple. Nu sunt recomandate pentru cantitati foarte mari, deoarece productivitatea este scazuta, facandu-se bucata cu bucata. Sunt modele de insigne metalice premium care se pot face si in cantitati mici. Metoda este potrivita pentru grafici simple sau complexitate medie.
- Insignele cu pin stantate sau turnate, modelele complexe - sunt ideale pentru tiraje de minimum 200 buc, pentru modele simple dar si pentru variante foarte complexe, pretentioase, cu elemente mici, fine, 3d, multe culori si finisaje speciale. Odata cu cresterea cantitatii pretul scade semnificativ deoarece metoda este productiva. Termenul de realizare este de peste 30 zile calendaristice dar rezultatul merita asteptat. Ideala pentru comenzi de 500 - 1000 buc - 10 000 buc. sau tiraje mult mai mari.
- Alte tipuri de insigne cu pin concepute la comanda in baza detaliilor transmise de dvs.

Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !