Perso
 0752 311 505

info@perso.ro

CATALOG

CONTACT RAPID

 Medalii la comanda

Medaliile la comanda ies din tipare. Sunt medalii facute 100% dupa o grafica stabilita de acord. Pot fi unice, pot avea dimensiunea dorita, culorile alese si se pot confectiona din mai multe tipuri de materiale si diverse solutii de productie.
- Medalii din plastic
Pot fi din plexiglas de diferite culori si grosimi sau din materialul cunoscut ca metalex / abs care este tot un plastic dar cu aspect metalic. Pot fi gravate laser sau imprimate color, cu forme speciale. Au preturi rezonabile si se pot face si cantitati mici dar si foarte mari.
- Medalii din lemn
Va oferim modele de medalii din lemn actuale, moderne, personalizate prin gravura sau imprimare color. Pot fi din lemn sau placaj cu diferite grosimi. Se pot trata cu diferite solutii si pot avea finisaje de esente variate, cu sau fara lacuire si alte tehnici aplicate.
- Medalii din metal gravate
Le producem din aluminiu, alama sau cupru. Pot avea aspect lucios, patinat, gravura poate fi emailata, etc. Se pot face si in tiraje mici. Exista anumite limitari tehnice si este necesar sa vedem grafica daca aceasta este existenta.
- Medalii stantate sau turnate
Ideale doar pentru tiraje mari. Va oferim medalii cu elemente 3d, medalii modele complexe,  medalii turnate cu rezultate de exceptie.
Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !