Perso
 0752 311 505

info@perso.ro

CATALOG

CONTACT RAPID

 ETICHETE VOLUMETRICE

ETICHETE VOLUMETRICE CU RASINA
Realizam etichete volumetrice cu rasina la preturi accesibile.
Fata de alti producatori de etichete volumetrice, care va conditioneaza sa cumparati o cantitate mare, va oferim posibilitatea sa comandati si cantitati mici.
Etichetele cu rasina, sunt etichete speciale care se pot personaliza cu orice grafica, sau poza indiferent de numarul de culori.
Acestea pot fi avea orice forma si se pot decupa pe contur dupa sigla sau grafica dvs. Etichetele volumetrice sunt adezive, si au o suprafata lucioasa, usor bombata, cu efect de volum, constituita din rasini speciale. Etichetele volumetrice cu rasina au un aspect deosebit, fiind denumite si etichete 3d. Sunt folosite pentru diferite aplicatii si foarte des utilizate pentru personalizarea diferitelor obiecte promotionale.
Realizam etichete cu rasina pentru producatori de electronice si elecrocasnice, etichete cu rasina pentru firme de service, etichete rasina pentru producatorii de usi si tamplarie, etichete cu rasina pentru chiuvete, oglinzi, obiecte sanitare, etc.

Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !