Perso
 0752 311 505

info@perso.ro

CATALOG

CONTACT RAPID

 Stampile de buzunar

Stampilele de buzunar sunt recomandate pentru orice societate comerciala, pentru administratori, avocati, medici, arhitecti, persoane fizice autorizate, stampile personale, consilieri etc.
Stampilele de buzunar sunt moderne si usor de purtat datorita sistemului ingenios de strangere. Stampilele de buzunar pot fi rotunde, patrate, dreptunghiulare sau ovale. Astfel ele sunt foarte potrivite atat ca stampila oficiala a unei societati dar pot fi personalizate si cu alte date. Sunt foarte potrivite si pentru puncte de verificare si control, recceptie marfa sau in alte situatii. Stampilele pot contine oricare dintre datele de identificare ale dvs sau societatii dvs.
Stampilele de buzunar au tusiera incorporata.
Tusul este disponibil in urmatoarele culori: negru, albastru, verde, rosu, violet.

  • Daca aveti un mecanism de stampila, puteti achizitiona o tusiera si amprenta gravata cu datele dvs, urmand sa le inlocuiti pe cele deja uzate Pentru mai multe detalii puteti vizita pagina de accesorii stampile.
Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !