Perso
 0752 311 505

info@perso.ro

CATALOG

CONTACT RAPID

 Carti de vizita

Cartile de vizita sunt obligatorii in afaceri, poarta imaginea companiei dvs si pot schimba perceptia celor cu care intrati in contact. Cartile de vizita standard se pot printa alb/negru sau color, pe cartoane cu grosimi de la 300g/mp la 400g/mp mate, lucioase sau speciale. La cerere pot fi finisate prin rotunjirea colturilor sau laminate.

La comanda producem si carti de vizita speciale din lemn, metal sau plastic. Acestea se pot personaliza prin gravura sau print uv.  Va putem realiza si carti de vizita printate pe cartoane colorate in masa. Imprimarea se poate face cu orice culoare, inclusiv alb sau lac transparent.

Puteti alege diferite modalitati de finisaje pentru obtinerea unor efecte deosebite si a unor modele de carti de vizita speciale. Cartile de vizita se pot finisa prin laminare, rotunjire colturi, embosare, aplicarea de folii metalizate(folio), decupare si gravare laser, print uv cu lac selectiv, print uv cu lac alb.

Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !