Perso
 0752 311 505

info@perso.ro

CATALOG

CONTACT RAPID

 Pliante / Flyere /Afise

Fluturasi / Pliante / Afise - cea mai simpla metoda prin care te faci cunoscut
Fluturasii, pliantele si afisele au menirea sa promoveze un produs sau o companie si se numara printre cele mai folosite materiale promotionale. Acestea trebuie sa aiba un design atractiv astfel incat sa atraga cat mai multi clienti si sa faca numele companiei cat mai cunoscut. Ele trebuie sa transmita mesajul dorit catre publicul tinta si sa nu agaseze. Impartirea organizata a pliantelor in zone bine alese, insotita de aplicarea unor postere de mari dimensiuni garanteaza imbunatatirea imaginii.

Informati intr-un mod profesionist partenerii si clientii dvs.cu ajutorul flyerelor

Flyerele sau fluturasi personalizati sunt foarte utilizati cand contin informatii relevante.  Flyerele pot fi de informare dar si de promovare.

Acesti fluturasi personalizati ne ajuta sa ne alegem modelul de pizza dorit, sa avem la indemana numarul de la o firma de service, de la societatea de cablu sau de la gaze, sa aflam ce servicii ofera un ONG, etc.

Flyerele trebuie sa contina doar informatiile necesare livrarii mesajului dorit: logo, date contact si detalii despre campania in derulare.

 

 

Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !