Perso
 0752 311 505

info@perso.ro

CATALOG

CONTACT RAPID

 AFISAJ

Firma noastra va ofera posibilitati multiple de afisare, personalizate in functie de nevoile dvs.

Va oferim variante si siteme de afisaj pentru interior si exterior.

- Banere si printuri de mari dimensiuni rezistent la apa si la razele UV. Banerele pot fi prevazute cu gauri de vant, tiv si capse. Printurile outdoor se pot face pe o gama variata de materiale: poliplan - frontlit, autocolant, mesh, etc.

Printuri indoor de mari dimensiuni - calitate fotografica
Tiparim la o calitate foto afise, postere, tablouri, etc. Acestea se pot plastifia pentru o rezistenta mai buna in timp. Printurile indoor se pot face pe o gama variata de materiale: hartie si cartoane foto, canvas, polipropilena, autocolant, etc.

Placi firme gravate:
Producem cu ajutorul echipamentelor de gravura laser si gravura mecanica placi de firma gravate. Placile se pot realiza din aluminiu, alama, plastic, plexiglas, lemn sau alte materiale si pot fi prevazute cu sisteme speciale de fixare pe perete. 

Tablouri personalizate - print foto pe canvas
Printurile indoor pe canvas se pot monta pe rame speciale din lemn. Tabloul rezultat are un aspect deosebit. Printurile se pot proteja cu lacuri speciale pentru o mai buna rezistenta in timp.  Singura constrangere este legata de calitatea fotografiei.

Sisteme Roll-up
Personalizam sisteme roll-up  iefine si de calitate. Prinderea afisului in partea de sus se realizeaza prin clipsare.Sistemele rollup au carcasa din aluminiu, se strang si se monteaza usor. Aceasta solutie asigura expunere mare cu un cost redus.

Sisteme Pop-Up
Personalizam sisteme POP-UP cu suprafata de afisare curba sau dreapta. Aceste pot avea 3x3 sau 3x4 module. Printul se fixeaza usor pe cadrul metalic cu benzi magnetice. Sistemele sunt fiabile si de calitate iar montajul este facil. Sistemele pop up sunt portabile si includ un sistem de iluminare.

Sistem Pro Light  Alegeti panourile gravate cu iluminare in cant - tip Prolight atunci cand aveti nevoie de ceva cu adevarat deosebit. Prin iluminarea a plexiglasului in cant elementele gravate sunt iluminate.

X-Banner / L-Banner / Twin Banner 
Afise tip banner, portabile care se pot monta pe diferite structuri flexibile si usor de transportat sip x sau L. Structurile pe care se monteaza bannerele pot fi si de tip twin cu doua fete.

People stopper
Panouri tip A cu rame tip click rezistente si fiabile. Panourile People Stopper sunt metalice si se personalizeaza cu afise interschimbabile. Gama de marimi este variabila

Panouri si placi publicitare - materiale variate
Produse de semnalistica indoor si oudoor confectionate din forex, dibond, plastic, metal, lemn, sau alte materiale

Productie accesorii sisteme afisaj pe strung CNCDistantiere din aluminiu, alama sau inox, sisteme de prindere pentru panouri placi sau pe fir. Productie pense si sisteme de fixare verticala, choar si piese speciale lucrate special pentru dvs.

Sine si glisiere pentru placute

Confectionam sisteme cu sine si glisiere pentru directionare, informare, avertizare, tarifare si alte panouri configurabile in functie de necesitatile dvs.

Pe langa acestea va oferim solutii de afisaj personalizate, ofertate la cerere in functie de specificatiile dvs.

 


 

Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !