Perso
 0752 311 505

info@perso.ro

CATALOG

CONTACT RAPID

 Volumetrie POLISTIREN

Decupam, vopsim si printam litere si forme volumetrice din polistiren pentru interior sau exterior. Folosim in mod uzual polistiren extrudat de mare densitate cu grosimi de 2 cm, 3 cm, 5 cm, 8 cm sau 10 cm. Placile au aproximativ 1200x600mm. Se pot obtine efecte de volum deosebite prin suprapunerea mai multor straturi decupate. Siglele din polistiren au un raport pret,calitate si aspect imbatabil


VOLUMETRIE POLISTIREN

Decupam cu ajutorul unui cnc cu fir incins in atelierul propriu litere si forme volumetrice din polistiren extrudat de mare densitate sau expandat. Aceasta metoda este ideala pentru realizarea unei sigle indoor, sigle outdoor. Daca grafica este policroma putem printa color uv pe fata materialului sau gasim alte solutii.

Polistirenul prezinta mai multe avantaje fiind un material usor, poate fi vopsit intr-o paleta larga de culori si cu ajutorul lui se poate realiza o reclama de interior sau o reclama de exterior cu pret mai mic si montaj facil. In functie de necesitati sau imaginatie, polistirenul decupat si vopsit poate fi folosit in multe situatii pentru multiple aplicatii, inclusiv de decor. Literele si formele volumetrice sunt frecvent folosite in productia publicitara pentru realizarea de logo-uri, sigle si sloganuri publicitare si afisarea acestora atat la interior si la exterior, dar pot fi utilizate si in alte domenii. Literele si formele volumetrice pot fi folosite ca material didactic, in scopuri educativ-creative, in scop decorativ, etc. Copiii pot face lucru manual, pictand, decorand fulgi de zapada, oua de Paste, frunze, flori, fluturi, animale si alte forme volumetrice pe care le pot expune in camera lor, sau le pot atarna in brad, le pot oferi cadou , etc. Si creatorii de handmade pot decora si vinde forme volumetrice din polistiren sau alte materiale. Realizam decupaje polistiren Bucuresti dar livram in toata tara atat pentru utilizatorii finali cat si pentru revanzatori. Cu decupajele din polistiren se pot realiza reclame pentru firme ce activeaza in toate domeniile, sigle saloane de infrumusetare, sigle restaurante,logo-uri pizzerii, reclame firme catering, reclame magazine, decor studiouri, sigle agentii imobiliare, panouri etc.) In functie de preferintele clientului si de locul in care urmeaza sa fie aplicate literele din polistiren, acestea pot avea diferite grosimi.

Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !