Perso
 0752 311 505

info@perso.ro

CATALOG

CONTACT RAPID

 CUPE personalizate

Cupe TIP - produse de serie disponibile pe stoc, ieftine. Aceste produse sunt importate. La comanda putem aduce in cateva zile si cupe din gama de lux sau premium realizate integral din metal cu finisaje deosebite.

Va oferim cupe personalizate pentru toate momentele speciale care trebuie sarbatorite.
Diversitatea de modele, dimensiuni si materiale din care se fac cupele personalizate va ofera posibilitatea de a comanda cupe in acord cu bugetul si pretentiile dvs. Momentele importante din viata castigatorilor merita marcate cu evenimente de premiere prin oferirea decupe, care vor fi pastrate ca amintire.
Cupele, medaliile, premiile, trofeele sunt oferite in cadrul competitiilor sportive si nu numai, ele putand fi inmanate ca semn de recunostinta celor care au anumite realizari. Sunt mai mult decat obiecte pentru cei care le primesc, au o semnificatie aparte, reprezentand o multumire, o apreciere deosebita pentru din partea celor care le daruiesc.

Performanta trebuie sa fie marcata si prin daruirea de cupe, trofee si medalii.
Cupele sunt realizate din materiale de calitate, cu finisari atent realizate, pentru o rezistenta foarte indelungata. Alegeti cupe din metal, cupe din plastic, cupe ieftine sau cupe de lux, cupe sportive sau cupe cadou, cupe de premiere, cupe concursuri, cupe competitii sportive, cupe pentru toate ocaziile.  Majoritatea modelelor sunt disponibile si pe mai multe culori, adica puteti inmana cupe aur, cupe argint sau cupe bronz in functie de modalitatea de premiere. Personalizarea se poate face prin atasarea unor placute gravate sau printate .

Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !