Perso
 0752 311 505

info@perso.ro

CATALOG

CONTACT RAPID

 INSIGNE personalizate

Producator DIRECT pentru o gama variata de insigne si ecusoane personalizate. Realizam la comanda insigne clasice ambutisate din componente metalice capsate, insigne de rever din metal economice sau premium, insigne si ecusoane din lemn, plastic si alte materiale, facute la comanda. Asiguram consultanta daca doriti sa realizati insigne personalizate in regie proprie. Importam echipamente, accesorii si materiale pentru productia insignelor si a ecusoanelor personalizate si astefl reusim sa mentinem preturi rezonabile. Avem pe stoc accesorii si sisteme de prindere pentru insigne si ecusoane.

Insigne ambutisate cu ac tip button badge - 12 formate disponibile, peste 200.000 de componente pe stoc

Insigne cu pin de rever gravate cu pin de rever-  produse la comanda din metal

Insigne de rever turnate sau stantate - produse la comanda din metal

Alte insigne facute le comanda - asa cum le doriti

Asiguram solutia potrivita pentru fiecare cerere in parte in functie de cantitate, grafica, timpul de realizare dorit si bugetul alocat. Vom propune varianta optima pentru fiecare solicitare astfel incat clientii nostri sa fie multumiti de alegerea facuta. Fiecare procedeu are anumite avantaje dar si limitari.
Insignele ambutisate clasice sunt potrivite pentru pentru bugete mici, termene realizare rapide cu aplicatii in domenii variate. Sunt foarte populare pentru copii, scoli, asociatii sau ca insigne promotionale pentru diferite activitati si proiecte.  Insignele ambutisate ieftine sunt rezistente si durabile.

Optional, contra unui cost suplimentar, pentru rezultate deosebite, imprimarea se poate face si in culori metalice tip folio. Pentru insignele de rever cu pin, acoperim toata gama de la cele economice pana la cele premium si chiar modele pretentioase.
Raspundem rapid solicitarilor si asiguram termene scurte de realizare pentru multe variante de insigne. Asiguram un standard ridicat de calitate.
Sprijinim cu mostre clientii fideli si comenzile mari.

Preluam comenzi urgente si cu termene foarte scurte de realizare, chiar si de doar cateva ore, pentru mai multe tipuri de insigne !!!

Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !