Perso
 0752 311 505

info@perso.ro

CATALOG

CONTACT RAPID

 COCARDE personalizate

PRODUCEM COCARDE PERSONALIZATE sau nepersonalizate pentru REVANZATORI.
PRODUCEM ACCESORII si BANDA PLIATA si CUSUTA pentru cei care doresc sa faca asamblarea IN REGIE PROPRIE.

Suntem producator direct de cocarde! Da! Le facem in atelierul propriu. Incepem de la coaserea materialului textil si parcurgem toate etapele intermediare pentru a obtine cocarde deosebite, cocarde de calitate la preturi corecte. Confectionam la comanda orice tip de cocarda dorit. Avem multiple posibilitati de pliere. Producem cocarde multi strat de orice dimensiune. Putem printa direct pe banda cocardelor. Printarea se face cu ajutorul unor benzi speciale de tip folio.
Confectionam cocarde pentru evenimentecocarde colorate simple, cocarde cu elemente unice de lux pentru ocazii cu totul speciale, cocarde individualizate, asa cum le doriti.
Toate cocardele personalizate realizate de noi se pot inscriptiona cu orice culori, mesaje, fotografii, sigle, elemente grafice potrivite situatiei dvs.
Cocardele pot fi din panglici lucioase, de satin, disponibile intr-o multitudine de culori si combinatii, precum si din panglici de bumbac, tesute la comanda dvs. Pentru panglici apelam la producatorii romani de pasmanterie.
In cazul cocardelor personalizate confectionate de noi, posibilitatile sunt multiple si chiar nenumarate.
Culori, texturi, combinatii, adaugarea de straturi suplimentare, personalizarea variata, toate acestea sunt la alegerea dvs. Personalizarea o facem in atelierul propriu si utilizam toate tehnicile disponibile la noi, invatate in ani de experienta pentru a va putea oferi cocarde si servicii de calitate.
De la cusatura si pana la personalizarea cocardelor si a rozetelor. Totul facut in atelierul nostru.
Acest lucru inseamna termen bun de realizare si cocarde la preturi bune precum si conditii flexibile de lucru in functie de comenzile dvs.
Cocarde cu tricolorul Romaniei. Printre cele mai populare, cocardele cu tricolorul Romaniei sunt in stoc pregatite pentru livrari rapide. Si inscriptionarea acestora o facem repede.Asadar la noi gasiti cocarde tricolore pentru serbari de importanta nationala. Fii mandru ca esti roman si poarta o cocarda de ziua Romaniei.
Cocarde de 1 decembrie cu rosu la exterior sau cu albastru la exterior.
Cocarde monocrome simple , din panglici de o singura culoare cum ar fi:
cocarde albastre, cocarde rosii, cocarde roz, bleu, verzi, portocalii, galbene, cocarde albe, grena, bleumarin,violet, mov, turcoaz, si cam orice culori la cerere.
Acestea sunt cocarde pe stoc permanent disponibile in majoritatea culorilor.
Cocarde bicolore sau cu mai multe culori, realizate din mai multe straturi sau combinatii de 2 culori
In acest caz, de exemplu rozeta se poate face din o culoare si panglicile din alta culoare. Sau exista posibilitatea de a folosi straturi suplimentare din alta culoare.
Aceste cocarde deosebite se fac la cerere din culorile alese de dvs.
Cocarde exclusiviste, speciale, modele unice, nu se serie. Le confectionam pe baza de comanda si sunt cu totul deosebite.
Plierea panglicilor se poate face in moduri speciale, culorile si combinatiile se aleg in functie de preferintele dvs. Panglicile se pot personaliza. Putem imprima pe panglicile cocardelor cu folio metalizat, cu text auriu sau argintiu sau din alte nuante metalice. O imprimare delicata, ca o foita de aur. Aceste cocarde deosebite sunt mai scumpe dar ies din tipare.
In general cocardele se fac cu 2 panglici in partea de jos. In functie de cum le doriti si cum va plac, putem face cocarde cu panglici lungi sau cocarde cu mai multe panglici.
Apelati cu incredere la noi si va oferim: cocarde pentru elevi, cocarde absolviri, cocarde premiere, cocarde festivitati, cocarde serbari, cocarde 1 Decembrie, cocarde pentru intalniri de revedere si pentru marcarea oricaror momente.
Posibilitati personalizari cocarde:
- Repede si ieftin - cu autocolant sau cartonas printat
Doriti cocarde ieftine si cocarde personalizate rapid? Atunci personalizarea cu autocolant este solutia practica. Autocolantul este de calitate din seria Oracal si se imprima pe echipament nou obtinandu-se culori vii si prnt de calitate foto.
- Cu aspect auriu / argintiu sau alte nuante metalizate - cu banut din metalex
Facem banutii pentru din material plastic si ii gravam laser sau ii imprimam color, iar apoi ii atasam in locul disponibil, pentru a obtine cocarde mai speciale cu centrul metalizat sau stralucitor
- Cu banuti metalici imprimati color cu ajutorul tehnologiei UV
Pe banutii metalici facem un transfer de culoare de calitate. Rezultatul va fi o cocarda cu o personalizare premium, curata, eleganta
- Personalizarea cu rasina volumetrica sau doming cum mai este cunoscuta aceasta tehnica
Pentru un plus de valoare - la oricare din solutiile de mai sus, putem adauga rasina.
Cocardele cu doming ies in evidenta. Personalizarea obtinuta este cu efect volumetric, super lucios iar printul este pus in valoare de aceasta tehnica.
- Imprimarea panglicilor cu foite metalizate
Tehnica NOUA! Aspect luxos, curat, deosebit, pentru situatii speciale si bugete mai ridicate.Cocarde exclusiviste imprimate cu auriu, argintiu sau alte culori metalizate.
Aceste posibilitati de personalizare prezentate mai sus sunt cele mai cerute dar la cerere va propunem si alte solutii, in functie de rezultatul urmarit.

Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !