Perso
 0752 311 505

info@perso.ro

CATALOG

CONTACT RAPID

 Gravura MECANICA

Prelucram mecanic prin frezare metale moi ( alama, aluminiu, cupru, fier), materiale plastice sau lemn

Dotari: 3 masini de gravat prin frezare  de mare precizie( Gravograph, Roland)

Suntem specializati in gravarea produselor de mici dimensiuni: insigne, medalii, matrite, placute, etichete, ecusoane si altele.


GRAVURA MECANICA prin frezare
Prelucram prin gravura mecanica prin frezare in special metale moi ( alama, aluminiu, cupru, magneziu), materiale plastice, lemn. 

Putem prelucra si metale dure ca inoxul doar prin ecruisare ( zgariere cu freza diamantata). 

Suntem specializati pe gravura de precizie din industria publicitare. Producem, matrite, placi gravate, medalii, etichete metal, etc.  Putem grava mecanic si anumite obiecte din metal care se pot prinde in menghina.
Gravura mecanica este un procedeu complex de marcare in adancime a metalelor. Gravarea mecanica se face cu ajutorul unor freze speciale, alese pentru fiecare lucrare in parte. 
In atelierul propriu, realizam gravura in metal, cu ajutorul unui echipament computerizat care urmeaza grafica de pe calculator. 
Putem realiza gravuri pe metal, care sa reprezinte sigle, logo-uri, texte sau alte imagini si forme vectoriale. 
Suntem producator direct pentru o multitudine de obiecte metalice gravate. Asadar va stam la dispozitie cu cea mai variata gama de ecusoane metalice gravate, brelocuri din metal gravate, placi metalice gravate, firme gravate din metal, plachete alama gravate, banuti metalici gravati, placi funerare metalice, etichete metalice gravate, medalii gravate, insigne metalice, placute omagiale sau premiale gravate si multe alte produse. 
Lucram cu materiale metalice de tip placi, din aluminiu cu aspect de inox periat sau inox lucios, aluminiu eloxat disponibil intr-o mare varietate de culori lucioase sau mate, nichel, cupru, alama polisata, alama lacuita, aurie sau cu finisaj de alta culoare. Toate aceste materiale sunt de calitate, fiind realizate de producatorii specialisti din domeniu. 
Pentru a obtine mai multe culori sau efecte deosebite, gravura se poate umple cu email lichid sau cu vopsea, in functie de tipul de lucrare, cantitate, grosimea elementelor din grafica care determina si adancimea gravurii.

Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !