Perso
 0752 311 505

info@perso.ro

CATALOG

CONTACT RAPID

 TIPAR DIGITAL

TIPAR DIGITAL  A6, A5, A4, A3, SRA3, Printuri de dimensiuni variabile pe hartii si cartoane de calitate.

Tiparul digital este ideal pentru comenzi mici si mijlocii executate rapid la o calitate ireprosabila, oferind posibilitatea de a imprima chiar si un singur exemplar. In cazul folosirii tiparului digital, ultimele ajustari se pot face, fara costuri suplimentare, inainte de a da bunul de tipar. Calitatea este impecabila si se potriveste tirajelor foarte mici, mici si medii.Cel mai important avantaj este ca scapi de stresul "cantitatii", deoarece poti tipari chiar si intr-un exemplar.
Dimensiunile pe care putem tipari sunt de pana la 32 x140 centimetri. Hartia folosita este ce cea mai buna calitate si poate fi de 60g/mp pana la 350g/mp (grosime), normala sau dublu cretata (lucios sau mat).
Putem tipari de la carti de vizita, pliante, fluturasi, mape de prezentare, pana la rapoarte, cataloage, brosuri si chiar formulare tipizate, anumite plicuri, etichete, etc. Echipamentele cu care lucram asigura aceeasi culori reale si consistente de la prima pana la ultima pagina imprimata. Dupa tiparire urmeaza finisarea produsului prin taiere, biguire, stantare, perforare, rotunjire colturi, capsare sau spiralare. Acestea se realizeaza tot in conditii profesionale si tot cu multa atentie pentru produsele finale.

Atentie ! Pentru comenzile mari apelam la tiparul offset ! In acest caz pretul pe bucata scade semnificativ o data cu cresterea cantitatii. Tiparul offset se poate realiza pe hartii, cartoane mate, lucioase, speciale cu grosimi de pana la 450g/mp. si pe suprafete de pana la 70/100cm.

In atelierul notru efectuam urmatoarele operatii de finisare: stantare, taiere la ghilotina, biguire, plastifiere, laminare groasa tip plic, indosariere cu arc metalic, brosare, gaurire, capsare, rotunjire colturi dar si altele mai complexe.

Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !