Perso
 0752 311 505

info@perso.ro

CATALOG

CONTACT RAPID

 Tipar DIGITAL

Tipar digital Konica Minolta de ultima generatie.

Tiparim cartoane sau hartii de pana la 350gr/mp.

Printam in mod uzual formate SRA3

Aplicatii diverse: mape , brosuri, cataloage, carti de vizita, afize, pliante, etc

Asiguram si serviciile de finisare necesare pentru obtinerea unor materiale de calitate


TIPAR DIGITAL SRA3, Printuri de dimensiuni variabile pe hartii si cartoane de calitate. 

Tiparul digital este ideal pentru comenzi mici si mijlocii executate rapid la o calitate ireprosabila, oferind posibilitatea de a imprima chiar si un singur exemplar. In cazul folosirii tiparului digital, ultimele ajustari se pot face, fara costuri suplimentare, inainte de a da bunul de tipar, sau chiar dupa (pentru cantitatea ramasa). Calitatea este impecabila si se elimina astfel costurile mari cu filmele si placile tipografice, costurile de manopera a prepress-ului, care ajung uneori sa dubleze pretul unui produs.Insa, cel mai important avantaj este ca scapi de stresul "cantitatii", deoarece poti tipari chiar si intr-un exemplar. 
Dimensiunile pe care putem tipari sunt de pana la 32 x140 centimetri. Hartia folosita este ce cea mai buna calitate si poate fi de 60g/mp pana la 350g/mp (grosime), normala sau dublu cretata (lucios sau mat). In mod curent printam pe formate SRA3 (450x320 cm)
 Intotdeauna produsele noastre au un aspect profesional, de inalta calitate pentru toate scopurile si ocaziile. Nu exista limite, putem tipari de la carti de vizita, pliante, fluturasi, mape de prezentare, pana la rapoarte, cataloage, brosuri si chiar formulare tipizate, plicuri, etichete, etc. Echipamentele cu care lucram asigura aceeasi culori reale si consistente de la prima pana la ultima pagina imprimata. Dupa tiparire urmeaza finisarea produsului prin taiere, biguire, stantare, perforare, rotunjire colturi, capsare sau spiralare. Acestea se realizeaza tot in conditii profesionale si tot cu multa grija pentru produsele finale.

Atentie ! Pentru comenzile mari apelam la tiparul offset ! In acest caz pretul pe bucata scade semnificativ o data cu cresterea cantitatii. Tiparul offset se poate realiza pe hartii, cartoane mate, lucioase, speciale cu grosimi de pana la 450g/mp. si pe suprafete de pana la 70/100cm.

Gama vasta de tiparituri finisate prin taiere, laminare, biguire, rotunjire colturi, capsare, indosariere, perforare, folio, timbru sec. Tiparim carti de vizita, fluturasi, pliante, mape de prezentare, brosuri, cataloage, postere, bannere etc. Asiguram preturi competitive, calitate si termene scurte de realizare.

FINISARE TIPARITURI

In atelierul notru efectuam urmatoarele operatii: stantare, taiere la ghilotina, biguire, plastifiere, laminare groasa tip plic, indosariere cu arc metalic, brosare, gaurire, capsare, rotunjire colturi etc

Folositi meniul din stanga pentru a alege produsul dorit: carti de vizita, pliante, mape , calendare, brosuri, carnetele, seturi conferinta

Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !