Perso
 0752 311 505

info@perso.ro

CATALOG

CONTACT RAPID

 ECUSOANE personalizate

PRODUCEM TOATA GAMA de ECUSOANE atat PREMIUM cat si ECONOMICE
CERETI OFERTA PERSONALIZATA pentru PROIECTUL DVS

ECUSOANE din METAL, PLASTIC sau LEMNGRAVATE, PRINTATE, cu RASINA, PERSONALIZATE

Realizam ecusoane si legitimatii personalizate la comanda. Ecusoanele pot avea orice forma si dimensiune si se realizeaza din materiale disponibile in diferite combinatii de culori. Lucram cu materiale plastice, lemn, metal, aluminiu, alama, inox. Avem posibilitati multiple de personalizare : gravura laser, gravura fiber, gravura mecanica, print uv, doming, email, rasina, etc

Cu ajutorul tehnologiei laser putem confectiona ecusoane de calitate, la preturi competitive in cel mai scurt timp si fara sa fim conditionati de cantitate. Confectionam ecusoane gravate laser sau mecanic, personalizate cu nume, logo, sigla, sau alt text. Ecusoanele pot fi dreptunghiulare, rotunde, ovale, patrate sau decupate dupa un contur special cerut de client. Dimensiunile le alegem impreuna cu beneficiarii in functie de logo, sau de informatia ce urmeaza a fi inscrisa pe ecusoane. Puteti opta si pentru diferite sisteme de prindere a ecusonului. Astfel puteti alege ecusoane cu ac, ecusoane cu magnet, ecusoane cu clips sau ecusoane cu lantisor. Producem ecusoane pentru personal hotelier, ecusoane pensiuni, ecusoane restaurante, ecusoane pentru personal, ecusoane pentru evenimente, legitimatii de acces, ecusoane nominale, ecusoane pentru vanzatori, ecusoane consultanti, ecusoane si legitimatii pentru conferinte, intruniri, etc.

Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !