Perso
 0752 311 505

info@perso.ro

CATALOG

CONTACT RAPID

 Gravura LASER

Gravura laser pe lemn, abs, metalex, metale eloxate sau vopsite, sticla, metal, plexiglas, piele, cauciuc pentru stampile.

Personalizam laser toata gama de promotionale din lemn, metal, plastic, etc

Dotari:

trei gravatoare laser CO2, suprafata maxima de gravare 90x60 cm, dispozitiv de gravura pe rotund

- un aparat de gravat Fiber Laser Mopa pentru marcarea metalelor , suprafata maxima de marcare 20x20 cm


GRAVURA LASER CO2 si FIBER
Puteti apela cu incredere pentru servicii de gravura laser, avem cunostinte temeinice legate de gravura si debitarea laser, cu o experienta importanta in industria publicitara.  Detinem echipamente de gravat laser CO2 si fiber laser de ultima generatie. In mod uzual, gravam laser pe materiale de tip abs, metalex, plexiglas, lemn, placaj, aluminiu, alama, metale eloxate, dar se pot testa, grava si alte materiale compatibile. Debitarea metalului o facem doar prin frezare pe cnc. Nu taiem laser metalul. Decupam laser doar materiale special concepute pentru gravura, materiale de tip plexiglas sau lemn subtire. Pentru materiale speciale va rugam sa ne consultati pentru a gasi impreuna solutia tehnica potrivita.

Suprafata maxima pentru gravura si debitare laser CO2: 90x60 cm

Suprafata maxima pentru gravura sau marcare laser FIBER: 20x20 cm

Tehnologia laser ne permite personalizarea prin gravare pentru o multitudine de obiecte promotionale. Gravura laser este solutia optima pentru o reprezentare grafica cu detalii fine atat pentru unicate, cat si pentru productia de serie. 

GRAVURA LASER CO2  pe INOX sau alte metale
Prin tratarea inoxului cu o pasta speciala, materialul se poate marca laser. Gravura pe inox este de suprafata, nu in profunzime. Se prezinta ca o inscriptionare cu o culoare inchisa, nu este adanca si nu se simte la atingere.

GRAVURA FIBER LASER pentru METAL

Cu ajutorul unui echipament de ultima generatie Fiber Laser MOPA, putem grava pe aproape orice tip de metal.  Acest tip de gravura este foarte precis, dar are o suprafata de lucru redusa  de 20x20 cm. Placile mai mari se pot grava din mai multe prinderi.

Procedeul este potrivit pentru promotionale din metal. Personalizarea este rapida, definitiva si are un aspect fin.

De ce sa alegeti gravura si taierea laser? Pentru ca doriti calitate. Gravarea laser permite reproducerea celor mai mici detalii. Calitatea obtinuta prin gravura laser este de neegalat de alte procedee similare de personalizare sau marcare. Gravura laser produce o imagine permanenta. Gravarea laser se realizeaza fara a fi necesara fixarea produselor cu elemente speciale de masa de lucru. Astfel produsele dvs nu vor fi atinse decat de raza laser.

Gravura si taierea laser computerizata are nenumarate aplicatii, in foarte multe domenii, de la decuparea si gravarea unor cartoane, pana la marcara industriala a anumitor subansamble de mari dimensiuni. Putem marca, grava sau decupa in atelierul nostru obiecte sau placi de mari dimensiuni.
In continuare va prezentam doar cateva exemple de aplicatii uzuale

Placute si panouri pentru semnalistica:

Placute gravate pentru receptie, placute director, placute secretariat sau orice placutete gravate pentru usi, placute apartament, numere de camera, semn toaleta gravat, aviziere, tarifare, panouri de afisaj,  etichete gravate decorative si altele.

Personalizare obiecte promotionale

Personalizam prin gravura laser promotionale variate: cutii de lemn gravate, rame foto inscriptionate, brelocuri personalizate, brelocuri hotel, brichete, sticle vin, sticle bauturi, pahare, suport pahare din piele/pluta/lemn, ceasuri de perete sau birou, seturi cadou, seturi de birou, pixuri de lemn, agende din piele sau inlocuitor, mape birou, portofele, produse de piele si alte obiecte din material compatibil.

Placi si etichete industriale:

etichete gravate din metal sau plastic , fete pentru aparatura electrica sau pentru masini, placi tehnice,  placute echipamente sau altele.

Premii, trofee si plachete gravate

Sistemele de gravare laser au revolutionat realizarea premiilor si trofeelor. Plachete lemn gravate in cutii plusate, medalii, premii, cupe si trofee personalizate cu logo-uri, texte sau elemente grafice in detaliu. Se pot  grava trofee din materiale acrilice, marmura, sticla, lemn, metal si orice materiale compatibile care se comporta bine la gravura.

Machete cladiri si prototipare

Prin debitare laser si pot obtine elemente care combinate se pot folosi la realizarea unor machete la scara. Aceasta aplicatie poate fi folosita de catre arhitecti sau designeri. Se pot realiza prin gravare si debitare laser orice machete 3d, navomodele, aeromodele, automodele. 

Obiecte decorative, cadouri gravate

Prin gravare laser se pot obtine obiecte decorative de interior unicate dar si Invitatii , felicitari si cadouri personalizate

Personalizam prin gravura laser o gama variata de cadouri. Se pot personaliza cutii de lemn pentru acestea, cutii sticle, seturi de birou, obiecte din pielecadouri din lemn dar si multe altele.

 

Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !