Perso
 0752 311 505

info@perso.ro

CATALOG

CONTACT RAPID

 Sisteme Afisaj

SISTEME DE AFISAJ PORTABILE sau FIXE

SISTEME DE AFISARE RETRACTABILE DE TIP ROLL-UP

Roll-up este un sistem de afisare portabil, foarte usor de utilizat, recomandat pentru toate tipurile de prezentari, targuri, conferinte sau pentru promovarea permanenta. Realizat din materiale de calitate el se poate folosi o lunga perioada de timp fara a necesita reglaje sau modificari.

Sistemul rollup se monteaza rapid in mai putin de un minut fara a avea nevoie de cunostinte speciale. Sistemul rollup este ideal pentru targuri, campanii de publicitate, conferinte, expozitii, etc. Sistemul ocupa un spatiu foarte mic si va pune in valoare produsul sau serviciul promovat.

Sistemele Rollup  sunt rezistente si fiabile construite din aluminiu de cea mai buna calitate

SISTEME DE AFISARE PERSONALIZATE DE TIP POP-UP

Sistem de expunere tip POP-UP spider PORTABIL sau POP-UP TABLE DESK portabil
Aceste sisteme sunt portabile, usor de transportat si montat. Aspectul si utilitatea acestor sisteme sunt foarte apreciate mai ales pentru conferinte, targuri sau prezentari. Aceste sisteme sunt in general utilizate la interior.
Structura este realizata din metale usoare, personalziarea se face cu folii din pentaprint.
Producem sisteme POP-UP cu suprafata de afisare curba sau dreapta. Aceste pot avea 3x3 sau 3x4 module. Printurile personalizate se fixeaza usor pe cadrul metalic cu benzi magnetice. Sistemele sunt fiabile si de calitate. Montajul este facil. Sistemele pop up sunt portabile si includ un sistem de iluminare. 

PEOPLE STOPPER
Panouri tip A cu rame tip click rezistente si fiabile. Panourile People Stopper sunt metalice si se personalizeaza cu afise interschimbabile. Gama de marimi este variabila. Acestea sunt potrivite si pentru exterior
 

Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !