Perso
 0752 311 505

info@perso.ro

CATALOG

CONTACT RAPID

 Volumetrie polistiren

Decupam in atelierul propriu litere si forme volumetrice din polistiren, plexiglass sau alte materiale. Realizam sigle din polistiren dintr-un singur strat sau multi strat cu elemente vopsite sau printate. Siglele din polistiren sunt rezistente si la exterior dar nu sunt rezistente la actiuni mecanice, loviri, etc

 Polistirenul extrudat de mare densitate prezinta mai multe avantaje fiind un material usor, poate fi vopsit intr-o paleta larga de culori si cu ajutorul lui se poate realiza o reclama de interior sau o reclama de exterior ieftina si usor de montat. Literele si formele volumetrice sunt frecvent folosite in productia publicitara pentru realizarea de logo-uri, sigle si sloganuri publicitare si afisarea acestora atat la interior si la exterior, dar pot fi folosite si in alte domenii si scopuri: ca material didactic, in scopuri educativ-creative, in scop decorativ, etc. Copiii pot face lucru manual, pictand, decorand fulgi de zapada, oua de Paste, frunze, flori, fluturi, animale si alte forme volumetrice pe care le pot expune in camera lor, sau le pot atarna in brad, le pot oferi cadou , etc. Si creatorii de handmade pot decora si vinde forme volumetrice din polistiren sau alte materiale.

Realizam decupaje polistiren in Bucuresti dar livram in toata tara atat pentru utilizatorii finali cat si pentru revanzatori. Cu decupajele din polistiren se pot realiza reclame pentru firme ce activeaza in toate domeniile, sigle saloane de infrumusetare, sigle restaurante,logo-uri pizzerii, reclame firme catering, reclame magazine, decor studiouri, sigle agentii imobiliare, panouri, etc.) In functie de preferintele clientului si de locul in care urmeaza sa fie aplicate literele din polistiren, acestea pot avea diferite grosimi.

Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !