Perso
 0752 311 505

info@perso.ro

CATALOG

CONTACT RAPID

 Printare cu FOLIO

Echipament: Printer transfer folio fara matrita

Dimensiune maxima suport hartie / carton : maxim A3 - 420x297 mm

Dimensiune maxima imprimare: 410x287 mm

Printarea este potrivita pentru tiraje mici deoarece nu necesita matrite.

Metoda descrisa aici este valabila doar pentru anumite tipuri de hartii si cartoane, fara texturi speciale, rizuri, embosari, sidef.

Prin aceasta tehnica imprimam cu folio doar o serie limitata de cartoane si hartii testate de noi si care s-au dovedit a fi compatibile.


NOU! PRINTARE CU AURIU, PRINTARE CU ARGINTIU, FARA MATRITA!!

Noile tehnologii de care dispunem, permit imprimarea cu folie metalizata, a cartilor de vizita, a felicitarilor, invitatiilor de nunta si botez si a altor obiecte din hartie si carton, fara a mai fi necesara confectionarea unei matrite, evitandu-se astfel conditionarea cantitatii. Se pot printa orice forme, texte, chiar si elemente fine, subtiri, mici, care in cazul metodei clasice (la care e necesara utilizarea matritei) nu se pot obtine. Putem obtine astfel carti de vizita cu scris argintiu, carti de vizita cu scris auriu, invitatii de nunta cu scris auriu, etc. 
Orice produs din hartie poate fi infrumusetat cu un logo sau un insemn printat cu folii aurii, argintii sau de alte culori. Folia speciala cu aspect metalic aduce valoare si transforma un carton obisnuit intr-un produs exclusivist, de lux.

Bine de stiut:

Tehnica de imprimare cu folio fara matrita poate fi combinata si cu printul digital obisnuit, cu mentiunea ca elementele metalizate trebuie a fie la o distanta de minimum 3 - 4 mm fata de cele imprimate CMYK.

In cazul acestei metode, personalizarea cu un element, punct, litera, are acelasi cost cu imprimarea cu folio integrala s intregii grafici de pa carton.

Costul se raporteaza la dimensiunea cartonului / hartiei, nu a suprafetei personalizate. Pentru optimizarea preturilor, alegeti produse mai mici, astfel incat sa se incadreze mai multe bucati pe un A4.

Pentru personalizare cu folio sau embosare in tiraje mari, materiale sau produse speciale apelam la metoda clasica, veche, care necesita matrite. Avem un echipament automat si pentru aceasta metoda despre care puteti citi mai multe detalii pe pagina Imprimare Folio si Timbru Sec.

Atunci cand aveti nevoie de o imprimare cu folio apelati cu incredere la atelierul nostru.

Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !