Perso
 0752 311 505

info@perso.ro

CATALOG

CONTACT RAPID

 Doming

Etichete volumetrice cu rasina - Doming

Producem etichete volumetrice decupate pe contur si printate in culori vii.  Calitate garantata, capacitate buna de productie , preturi mici pentru tiraje mari.

Folosim rasina scumpa de cea mai buna calitate importata din Germania care corespunde tuturor exigentelor. Folosim autocolante Oracal / Orafol alese potrivit pentru fiecare aplicatie in parte. Etichetele au o durabilitate buna si isi pastreaza aspectul pe o perioada lunga de timp


Etichetele cu rasina, denumite si stickere volumetrice sunt facute din autocolant PVC printat color cu orice grafica si cutterat pe diferite forme, peste care se toarna rasina cu ajutorul echipamentelor dedicate.

Dupa introducerea in cuptor, rasina este inchegata si eticheta are un aspect deosebit, lucios, usor bombat, cu efect de volum. Aceasta tehnica este cunoscuta si sub numele de doming.

Rasina adauga etichetei un plus de valoare.

Etichetele volumetrice cu rasina sunt potrivite pentru diferite aplicatii. Cu ajutorul lor se pot personaliza obiecte promotionale sau se pot marca produsele fabricate de anumite brand-uri.

Etichetele cu rasina sunt adezive si se pot folosi ca niste stickere si se pot aplica aproape pe orice produse.

Preturile acestora se calculeaza in functie de dimensiune, forma si cantitate.

Putem produce si cantitati mici de stickere volumetrice, dar preturile mai mici se obtin pentru tiraje mai mari.

Pentru obtinerea unui pret rezonabil este necesara productia etichetelor volumetrice intr-un tiraj de macar cateva zeci de buc. 

Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !