Perso
 0752 311 505

info@perso.ro

CATALOG

CONTACT RAPID

 DIPLOME FOLIO

Va oferim diplome personalizate, tiparite cu folio metalizat.

Imprimarea in culori metalice ii confera diplomei un plus de autenticitate, o face unica, deosebita si valoroasa. Premiantul va fi mandru cand meritele sale vor fi marcate de o diploma speciala.

Diplome elegante, de lux cu finisaje premium - PRODUCATOR DIRECT
Realizam la comanda diplome personalizate de calitate pentru ocazii speciale. Imprimarea se face cu folii metalizate de diverse culori. Putem folosi grafica dvs sau va putem realiza noi o grafica speciala si individuala. Putem imprima in peste 10 culori metalice. Imprimarea cu folio se realizeaza cu un echipament automat si nu necesita pregatirea unor matrite speciale. Astfel putem realiza chiar si un singur exemplar la costuri reduse. Puteti comanda acum diploma dumneavoastra personalizata. In plus diplomele pot contine elemente embosate (in relief) sau decupate.  Diplomele se pot inrama devenind astfel cadouri deosebite, personalizate, de efect la un pret foarte atractiv.

 

Acest site utilizeaza cookies. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii cookie-urilor !